Århusianske Whistleblower Software sigter mod virksomheder fra hele Europa

Tech-virksomheden Whistleblower Software, der står bag en whistleblowerløsning målrettet danske og internationale virksomheder, vil med deres base hos INCUBAs StartupLab indtage det europæiske marked.

Med navnet Whistleblower Software er det nok de fleste, der allerede på forhånd har en fornemmelse af, hvad den århusianske tech-virksomhed beskæftiger sig med. Whistleblower Software, der har base i INCUBAs StartupLab, har skabt en digital platform målrettet virksomheder, der skal implementere en whistleblowerordning.

"Inden for de kommende to år vil det være en platform, som rigtig mange virksomheder vil præsentere for deres ansatte, og som vil udgøre en central del af virksomhederne. Derfor står vi lige nu ved foden af et bjerg, som er rigtig stort, og vi kommer derfor også til at vækste meget", fortæller CEO Jakob Lilholm, der er en af virksomhedens tre stiftere.

Whistleblower Software er stiftet i 2021, og virksomheden rykkede kort tid efter etableringen ind i INCUBAs StartupLab i Aarhus. Foruden kontorfaciliteter i et veletableret community med en række early stage startups og scaleups har Whistleblower Software samtidig haft mulighed for at høste erfaring og sparring gennem INCUBAs acceleratorforløb, hvor startups primært inden for vertikalerne IT/tech, sundhed og cleantech får adgang til den nyeste viden, de rigtige samarbejder og de vigtigste kontakter.

"Det har været meget vigtigt for os, at vi ikke har været overladt til os selv. Der er to elementer, der har været altoverskyggende for vores etablering i StartupLab: Det ene er den full service pakke, som vi får med alle de administrative og operationelle redskaber, hvor alt lige fra kaffe til rengøring er inkluderet, så det skal vi ikke forholde os til. Derudover er fleksibiliteten ekstremt vigtigt. Vi var tre mand til at starte med og sad på et lille kontor, og nu er vi 18. Den opskaleringsproces har bare været ekstremt gnidningsfri, hvor det mange andre steder ikke ville være muligt", siger Jakob Lilholm.

Whistleblower Software forventer at være omkring 30 ansatte med udgangen af 2022.

Læs mere om Whistleblower Software.