Se oversigt over events

GIN & TECH

Vil du dele ud af viden, erfaringer og netværk til early-stage startups og founders videre? Kom til Gin & Tech i INCUBA, hvor startups pitcher for bl.a. mentorer og investorer.

Arrangementet starter med en fokuseret startup-pitch-runde efterfulgt af G&T's og plads til uformelle samtaler og erfaringsudveksling.

Startups har mulighed for at præsentere deres produkter/services og etablere kontakt til mentorer, investorer, corporates og fagspecialister. Formålet er at give virksomhederne brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for fremtidige samarbejder og investeringer.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til mentorer, investorer, virksomhedsledere og andre professionelle med interesse i at dele ud af deres viden. Alt du skal medbringe er dit gode humør og dine bedste råd.

TILMELD DIG HER

Program

15.00: Ankomst

15.15: Velkomst ved INCUBA

15.20: Pitchrunde

 • Caddy Cruiser
  Caddy Cruiser er en virksomhed, hvis hovedformål er gøre transporten i forbindelse med golf lettere, mere bekvemmelig og mere tilgængelig for alle - også dem i små biler.
  Virksomheden er skabt af to unge studiekammerater, der begge spiller golf og som nytilflyttere til Aarhus ikke altid har en bil til rådighed. Derfor var det for dem absolut nødvendigt med en golfbag-anhænger for at komme til og fra golf. Det resulterede virksomheden Caddy Cruiser ApS, som sælger og (snart udlejer) golfbag-anhængere, som kan transportere op til 4 bags bag på bilen. Den fås både i en 2- samt 4-bags version, som derfor velegner sig både til parret, makkerparret og til hele gruppen.
 • Clutch Nutrition
  Clutch Nutrition ApS er en aarhusiansk bio- & foodtech startup med internationale ambitioner. Vi skaber og formidler sund funktionel ernæring og arbejder på at sætte nye standarder for føde- og drikkevareindustrien. Vores mål er at bygge bro mellem ernæringsvidenskab og forbrugeren, fordi vi ønsker en fremtid, hvor alle kan drage fordel af god og aktiv ernæring i jagten på et lykkeligere, sundere og mindre stressende liv.
  Drikken "Clutch Mindset" er en internationalt prisbelønnet, sund og nærende drik, der understøtter kognition og mental præstation. En patentanmeldt drik uden koffein, kunstige sødestoffer, farvestoffer osv. I stedet indeholder den nøje udvalgte planteekstrakter, kostfibre fra bælgfrugter og et langsomt optageligt kulhydrat, der stabiliserer blodsukkeret.
 • Phonestamp
  PhoneStamp gør det muligt for mindre butikker, caféer mv. at digitalisere deres kundeloyalitet. Virksomheden har taget det bedste fra de velkendte papstempelkort, nemlig kundernes anonymitet og tilsat de digitale fordele, som butikkerne efterspørger, nemlig; data og kommunikation.
  Med PhoneStamp kan mindre butikker få lavet deres helt egen brandende app, som udover at digitalisere deres stempelkort, desuden kan hjælpe dem med at øge deres brandværdi, give dem data på brugen af deres loyalitetsprogram, samt sende deres budskaber direkte ud til deres loyale kunder. Med det specialdesignede, håndholdte stempel, er det lige så nemt at give stempler på telefonen som med de gammeldags papkort.
 • Qase Tech
  QASE Tech er en startup inden for kvante- og rumteknologi-uddannelse. QASE står for 'Quantum and Space Education' og leverer DIY-science kits, som nemt kan implementeres i naturfagsundervisningen i gymnasieklasser. Disse kits indeholder praktiske eksperimenter og lektioner, der er tilpasset læseplanen med det formål at øge interessen for naturvidenskab og teknologi. Det første kit fokuserer på radiokommunikation med rummet, som gør det muligt at have kontakt med satellitter i kredsløb direkte fra klasseværelset.
 • Reevela
  Reevela leverages vision AI to transform boutique hotels & restaurants into interactive interior design showrooms, allowing guests to discover and purchase the interior items they fall in love with, on the spot.
 • VIXCO
  VIXCO blev født ud fra en simpel observation: Mange organisationer står over for udfordringer, når det kommer til effektivt at håndtere, kommunikere og implementere kontrakter. Dette resulterer ofte i spildte ressourcer, manglende overholdelse af regler og intern mistillid. Som svar på dette har VIXCO udviklet en tilgang, der udnytter AI-drevne visualiseringsmetoder for at gøre juridiske handlepunkter mere tilgængelige og nemme at forstå.
  Metoden er rodfæstet i troen på, at selvom skriftlige kontrakter er essentielle, kan en visuel repræsentation tjene som et værdifuldt supplement til at forbedre kontraktforståelse og -styring.
 • Vorsa
  VORSA er et aerodynamisk alarmsystem til alle type helikoptere, der kan advare mod farlige flyvesituationer, der i sidste og yderste tilfælde kan være fatal, kaldet VRS (Vortex Ring State). VORSA vil forsøge at mindske workload'et for den pågældende pilot, give passende alarmeringer til piloten og dermed give mere kognitiv kapacitet til andre opgaver i cockpittet.


17.00: Tak for i dag

INCUBA Pier Venue, 1. etage, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Har du spørgsmål?

Skriv til komm@incuba.dk

ØNSKER DU AT PITCHE SOM STARTUP TIL NÆSTE GIN & TECH?

Kontakt Jacob Mogensen, Director of Acceleration & Investor Relations: jm@incuba.dk / +45 6171 8162