Juli 2024
 

Hvem skal vinde INCUBA-prisen som "Årets Startup" og "Årets Investor"?

Den 3. oktober afholder vi dette års Aarhus Investor Summit, hvor vi traditionen tro løfter sløret for vinderne af årets INCUBA-pris. Derfor har vi nu åbnet for indstillingen af kandidater, så du kan nominere dén kandidat, du synes har gjort det ekstra godt, og fortjener at blive hyldet for sin ekstraordinære indsats på Aarhus Rådhus.

Sidste års vindere: 

Software-virksomheden Kvantify og business angel Claus Hansen vandt INCUBA-prisen i kategorierne 'Årets Startup' og 'Årets Investor' i 2023 👏 Her er, hvad det betød for dem at vinde:

”At være en del af økosystemet hos INCUBA betyder rigtig meget for os i Kvantify, og prisen som 'Årets Startup' 2023 var en enorm anerkendelse at modtage, som gør os glade og stolte. Glade, fordi INCUBA har samlet en jury, som har en enorm indsigt. Og stolte, fordi vores navn nu er at finde på en liste sammen andre tidligere vindere, som for os tæller en imponerende række af selskaber,” lyder det fra Kvantify. 

”Jeg er stolt af at have vundet INCUBA-prisen 2023 Investor of the Year som en lokal anerkendelse af min mission om at skabe bredere interesse og attraktive investerbare spinouts fra universitetsmiljøet her i Århus indenfor Health- og Medtech. Samarbejdet med mange lokale aktører indenfor sundhedsteknologi er støt stigende, hvilket lover godt for det fremtidige startupmiljø her i Århus,” siger Claus Hansen. 

Indstil kandidater her

INCUBA Next slår snart dørene op for fremtidens tech- og software-virksomheder

Det unikke miljø er skabt specielt til tech- og software-virksomheder, der søger at blive en del af et større netværk og community. Her er der plads til alle – fra små startups og spinouts fra Aarhus Universitet til scaleups og vidensintensive corporates i SMV-segmentet. De første virksomheder flytter ind i oktober. Blandt dem er Kvantify, Partisia, SCALGO og STMicroelectronics.

BattMan Energy sikrer stabil og grøn strøm

Cleantech-virksomheden BattMan Energy, som startede i INCUBA StartupLab, er klar til at levere strøm til tusindvis af danske husstande ved at oprette store batteriparker over hele landet, som vil bidrage til stabilisering af elnettet. På halvandet år er der blevet investeret over 30 mio. kroner i BattMan Energy, mens virksomheden har hentet små 300 mio. kroner i investeringer til sine anlægsprojekter. 

INCUBA lancerer StartupLab Byg: Unik mulighed for startups inden for bæredygtigt byggeri

StartupLab Byg er et spændende nyt initiativ i samarbejde med Søren Jensen og Aarhus Center for Regenerativt Byggeri. StartupLab Byg er et 12-måneders acceleratorprogram skræddersyet til at støtte startups, som arbejder inden for bæredygtigt byggeri og som ønsker at udvikle deres idéer, produkter og forretning. Vi har allerede budt velkommen til den første startup i programmet.

Shared labs giver unik mulighed for nye biotech startups

I INCUBAs life science hub i INCUBA Skejby har virksomheder inden for life science, health & biotech mulighed for at bruge fælles laboratorie-faciliteter, som vi kalder 'shared labs'. Teitur Trophics, en spinout-virksomhed fra Aarhus Universitet, har siden april 2024 har haft hjemme i INCUBA Skejby og benyttet sig af shared labs. For dem har det været en unik mulighed.

Kommende eventsAarhus Investor Summit

Aarhus Investor Summit is an event bringing together angel investors, VCs and family offices from all over Denmark and abroad with a shared interest in early stage startups.

Læs mere

Founders' Club

Mona Juul, Partiformand for de Konservative, giver en politisk status fra Borgen. Hun kommer også omkring erhverv og iværksætteri under sit oplæg. Som altid er der god tid til spørgsmål og netværk.

Læs mere

GIN & TECH

Vil du dele ud af viden, erfaringer og netværk til early-stage startups og founders videre? Kom til Gin & Tech i INCUBA, hvor startups pitcher for bl.a. mentorer og investorer.

Læs mere

Øvrige nyheder

Pionerer inden for ny behandling af neurodegenerative sygdomme bliver en del af INCUBA Skejby Teitur Trophics er en virksomhed, der arbejder med at finde nye behandlinger for neurodegenerative sygdomme i hjernen som f.eks. Huntingtons sygdom og Parkinsons sygdom. Læs mere

MultiBiopsy vil optimere lungebiopsier med innovativ biopsipistol MultiBiopsy startede som en lille spire af en spinkel idé, men tog hurtigt form, da læge Kristian Horsager krydsede veje med William Ludvigsen, proces- og innovationsingeniør fra DTU. Læs mere

Zeta Diagnostics vil opspore mellemøreproblemer, før de udvikler sig til alvorlige komplikationer INCUBA StartupLab-virksomheden Zeta Diagnostics udvikler en hurtigere og moderne metode, der non-invasivt kan hjælpe lægerne til at diagnosticere tubadysfunktion, der er en formindsket eller fuldstændig fraværende evne til at kunne regulere trykket i mellemøret. Læs mere