FÅ STYR PÅ SALGET, GÅ TIL YOGA & GIN & TECH

Vi inviterer til Yoga torsdag eftermiddag, kl. 16.00-17.00 - som en god afslutning på din arbejdsdag. Hver torsdag de næste fire uger vil yogainstruktør, Maja H. Madsen guide os igennem en times yoga for alle niveauer. Det foregår i lokale 2.210, bygning 2 – lige ved siden af kantineområdet på 2. etage. Perioden bliver udvidet, hvis der er flere, der bakker op om initiativet. Har du spørgsmål til ovenstående, så skriv til Simone. Vi glæder os til at se jer!

Har du styr på salget? D. 28/2 afholder Erhvervshus Midtjylland og Coachers et online-workshopforløb, hvor du får en række virksomme og velafprøvede værktøjer, så du bliver klar til salgsprocessen og får struktur på den. Formålet med workshopforløber er at gøre dig fortrolig med at kontakte kunderne. Læs mere her.

I morgen byder INCUBA 85 investorer, mentorer, CEO og founders velkommen til årets første pitchevent; Gin & Tech. I INCUBA Pier Venue pitcher Caddy Cruiser ApS, Clutch Nutrition, PhoneStamp, QASE Tech, Reevela, VIXCO & VORSA for gode råd, netværk og/eller kapital. Dogmet til de deltagende er, at de ikke må gå hjem, førend de har givet mindst et godt råd, en kontakt eller andet relevant til de pitchende startups. Vi glæder os!