GØR DIN INDFLYDELSE GÆLDENDE

Du har nu mulighed for at møde Venstre-toppen, når INCUBA sammen med Erhverv Aarhus afholder et erhvervspolitisk dialogmøde. Vi garanterer dialog, og at du kan adressere lokale, nationale og europæiske dagsordener. Det foregår d. 4/3 kl. 15.15 i INCUBA Katrinebjerg. Der er ganske få pladser tilbage - så skynd dig at tilmelde dig her.

Mandag d. 11/3 kan du møde EIFO, Danmarks Eksport- og Investeringsfond på 4. sal i INCUBA Katrinebjerg hos Erhvervshus Midtjylland. EIFO yder bl.a. lån og kautioner til danske virksomheder og på alle stadier af deres udvikling. Kom og få en uformel snak med EIFO, så du kan vurdere om deres tilbud og vilkår passer til dine vækstplaner. Mød op i tidsrummet fra kl. 9-12 uden tidsbestilling eller book en mødeaftale ved at kontakte Niels Bech Laursen fra Erhvervshus Midtjylland. 

Velkommen til SecureTech Cybersikkerhedsworkshop. Nu har du og din virksomhed muligheden for at komme på forkant med cybersikkerhedens udfordringer og regulativer som NIS2 og Cyber Resilience Act. Workshoppen er arrangeret af Digital Lead, Danmarks nationale klynge for digitale teknologier, og er designet til at imødekomme behovene hos virksomheder og organisationer i forskellige brancher og størrelser. Læs meget mere her.

HUSK:
27/2: Årets første Gin & Tech løber af stablen. Tjek eventet her.
28/2: om at udnytte potentialet i arbejdet med ESG. Mere info og tilmelding her.