CIRKULÆR ØKONOMI | ESG | GIN & TECH

Kom til workshoppen Cirkulær Økonomi for Virksomheder d. 1/3 arrangeret af Aarhus Universitet, CLEAN, CircThread og TechCircle. Det handler om de seneste fremskridt inden for Digital Product Passport, standardisering og produktdesign. Ud over tre parallelle workshops faciliteret af eksperter, vil to Keynotes fra dansk Industri dele succesfulde implementeringer af cirkulær økonomi og bæredygtighed. I kan deltage i workshoppen online eller fysisk - dog vises keynote-sessioner ikke online. Læs mere her.

Flere store virksomheder stiller krav til deres underleverandører om en aktiv ESG-indsats. På netværksmøde d. 28/2 kan I høre mere om, hvordan jeres virksomhed kan udnytte potentialet i at arbejde med ESG-dagsordenen, så det kan understøtte jeres vækst og udvikling. Denne gang sætter en række oplægsholdere fokus på S'et i ESG-dagsordenen. Mere info om dagen og tilmelding her.

Årets første Gin & Tech løber af stablen d. 27/2 kl. 15.00. Vi begynder eftermiddagen med en fokuseret start-up-pitch-runde, hvor Caddy Cruiser ApS, Clutch Nutrition, PhoneStamp, QASE Tech, Reevela, VIXCO & VORSA deltager. Arrangementet er for founders, CEOs, investorer og mentorer, der har lyst til at møde nye startups og dele ud af deres viden, erfaringer og netværk til early-stage startups og founders. Tjek eventet her.