PRIS til Mindway AI - PITCH for cybersikkerhedsdelegation - PRAKTIK- & PROJEKT-dag 
Stort tillykke til Mindway AI som vinder af Start-Up Innovation Award til Davos Innovation Week. Tech-virksomheden Mindway AI, der til dagligt er en del af INCUBA Katrinebjerg, er braget igennem i den globale spilindustri. Med tech og AI baserede produkter, leverer virksomheden løsninger til online spiludbydere, som hjælper spillere, der er i risiko for at ende i problemer med ludomani. TILLYKKE med den velfortjente pris, Rasmus Kjaergaard og hele Mindway-teamet! 

DigitalLead og The Danish Trade Council i Frankrig, Italien og Spanien arrangerer en cybersikkerhedsdelegation med det formål at bringe danske virksomheder og vigtige beslutningstagere fra Sydeuropa sammen. Den kommende delegation på tværs af landene vil bestå af interessenter på højt niveau fra Frankrig, Italien og Spanien. Det giver en enestående mulighed for at skabe værdifulde forbindelser og partnerskaber inden for cybersikkerheds-sektoren og for at pitche din virksomhed til nøje udvalgte partnere fra Frankrig, Italien og Spanien. Tilmeld og læs mere her.

Deltag i praktik- og projektdag d. 8/3 og præsenter praktik- eller projektmuligheder via One-Minute-Madness (OMM) og mød interesserede studerende på jeres stand. I kan møde 80 diplomingeniørstuderende,  der leder efter ingeniørpraktik inden for studieretningen Maskin. Desuden kommer diplomingeniørstuderende på 6. semester som leder efter ideer til bachelorprojekt og kandidatstuderende. Tilmeld og læs mere her.

HUSK: D. 31/1 kan du få bilen vasket, mens du er på arbejde og få en rabat på kr. 150,- på de to største pakker; guldpakken og diamantpakken. Få mere information og bestil tid ved at sende en mail til katrinebjerg@incuba.dk.