NETVÆRK & MORGENMAD = NYE RELATIONER = NYE MULIGHEDER
INCUBA inviterer til årets første Morgenmad & Netværk d. 2/2 kl. 9.00. Deltag sammen med dine kollegaer i et fedt netværksarrangement med lækker morgenmad. De nyeste virksomheder i INCUBA præsenterer sig selv, og vi laver bordplan. Kom og mød nye muligheder for netværk og samarbejde. Tilmeld dig til Camilla Dyggaard. Deadline for tilmelding er d. 26/1. Vi glæder os til at se jer alle.

ACE Aarhus starter året med besøg fra Atlassian! Sven Peters kommer forbi som del af Team Shaping Tour og fortæller om produktnyheder og teamwork. Der er som altid plads til hygge og netværk med andre Atlassian-entusiaster. Vel mødt d. 25/1 kl. 14.30 i INCUBA Pier Venue i INCUBA Navitas. Læs mere her.

D. 30/1 kan du møde EIFO, Danmarks Eksport- og Investeringsfond på 4. sal i INCUBA Katrinebjerg hos Erhvervshus Midtjylland. EIFO yder bl.a. lån og kautioner til danske virksomheder og på alle stadier af deres udvikling. Kom og få en uformel snak med EIFO, så du kan vurdere om deres tilbud og vilkår passer til dine vækstplaner. Mød op i tidsrummet fra kl. 9-12 uden tidsbestilling eller book en mødeaftale ved at kontakte Niels Bech Laursen fra Erhvervshus Midtjylland.