SMV:Digital – Fik du søgt?

Hvis ikke I fik søgt, så er der stadig håb forude. Den næste pulje åbner allerede for ansøgning d. 18/3. Her vil I kunne søge op til kr. 100.000 i tilskud. Så har I investeret i forskellige systemer, men ikke helt har set effekten af dem endnu, er det oplagt at søge denne pulje, så f.eks. jeres indsats på tværs af salg og marketing bliver mere effektiv. Tilskuddet er bl.a. til jer, der står foran at skulle investere i nye CRM eller marketingsystemer, eller som mangler at få dem forbundet til de øvrige systemer. Læs mere her.

I forbindelse med etableringen af helt nye Shared Labs i INCUBA Skejby udvider vi også INCUBAs Shared services: Laboratorie-fælleslageret i INCUBA Skejby er et initiativ, der sigter mod at optimere indkøb og spare tid i det enkelte laboratorie. Med regelmæssig opfyldning af lageret, er målet at sikre, at det altid er muligt at erhverve sig de nødvendige produkter og mængder. Vi glæder os til at fortælle mere, når det åbner.

Holder du ferie i løbet af ugen, kan du med fordel smutte forbi INCUBAs rabataftaler. Her er der mulighed for at finde rabatter på hotelovernatninger, maling, vin eller kvit og frit tage på Moesgaard Museum eller ARoS Kunstmuseum, som i år fylder 20 år og bl.a. fejrer det med at forene Ron Muecks ikoniske skulptur "Boy" med værket "A Girl", en nyfødt kæmpebaby. Værket kan netop opleves i vinterferien.