Få fingre i den komplette guide til startup funding

For mange startups er en af de største udfordringer at finde den nødvendige og rigtige funding. Det kan være en tidskrævende opgave at sætte sig fuldt ind i alle tilgængelige fundingmuligheder. Derfor er det så godt, at DI Startup og Heyfunding nu har lavet en guide, som hjælper med at navigerede i det danske funding og kapital landskab. Tjek den ud her.

Sidste chance for tilmelding til morgendagens faglige workshop om tidsregistrering - den nye EU-lov, der træder i kraft fra 1/7. Partner og Head of Employment, GDPR & Dataethics fra PwC Legal, Catrine Søndergaard Byrne, tager os igennem det nye krav og der vil være rig mulighed for spørgsmål. Tilmeld dig her.

Sæt kryds i kalenderen d. 27/6 hvor Danish Life Science Cluster inviterer til behovsbazar i INCUBA Pier Venue. Bliv klogere på, hvilke udfordringer og behov der er inden for mental sundhed og lighed i sundhed. Find nye samarbejdspartnere og bliv klædt på til at søge Erhvervsfyrtårnets pulje. Behovsbazaren er for alle SMV’er, der har spændende ideer inden for mental sundhed og lighed i sundhed, og som søger inspiration til udviklingsprojekter. Klik her for at læse mere og tilmelde dig.

HUSK:
At du i hele juni kan blive en del af ODINs matchmaking pitche projektideer, virksomhedschallenges eller metoder. Book din pitch her.
13/6: Sommermøde om tidlig klinisk forskning i Danish Society for Toxicology & Pharmacology. Læs mere og tilmeld dig her.
14/6: Ansøgningsfrist for at ansøge henholdsvis Round Impact Ventures Legatet & Heyfunding Legatet – Powered by Antler. 
18/6: TechCircle og EuroCC2 en interaktiv workshop fokus på at afmystificere AI. Læs mere og tilmeld dig her.
27/6: Canute inviterer til workshop om internationalisering sammen med Dansk Industri, Innofounder, Startup Aarhus og INCUBA. Det foregår i INCUBA Navitas. Tilmeld dig her.