Nyt ansigt | RNA/DNA-lab-workflow | Founders' Club med Claus Hommelhoff

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til vores nye kollega og kundekoordinator, Karen Damgaard Gran, med primær base i receptionen i INCUBA Skejby. Hun kommer til INCUBA med en sundhedsfaglig baggrund, et positivt og åbent mindset - kom endelig forbi og hils på Karen.

Få en snak om, hvordan du kan få mest ud af dine RNA/DNA prøver, og hvordan du optimerer dit PCR/qPCR/sekventeringsworkflow med specialister fra avantor d. 18/6 fra kl. 10.00-14.00 i kantinen i INCUBA Skejby. Det kræver ikke tilmelding, du kigger blot forbi inden for det ovennævnte tidspunkt. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Karen i receptionen.

Vi inviterer founders, CEOs og afdelingsansvarlig fra alle virksomheder i INCUBA til Founders' Club d. 18/6 i INCUBA Pier Venue. Vi får besøg af Claus Hommelhoff, modtageren af Erhverv Aarhus Prisen 2024, til en snak og dialog om hans imponerende erhvervskarriere gennem årtier i Aarhus. Til det serverer vi en let sommerfrokost. Tilmeld dig her.

HUSK:
5/6: Effective Strategies for Launching and Communicating Equity Plans to Employees - online webinar. Tilmeld dig her.
14/6: Ansøgningsfrist for at ansøge henholdsvis Round Impact Ventures Legatet & Heyfunding Legatet – Powered by Antler.
27/6: Canute inviterer til workshop om internationalisering d. 27/6 sammen med Dansk Industri, Innofounder, Startup Aarhus og INCUBA. Det foregår i INCUBA Navitas. Tilmeld dig her.