AI-workshop | Nyt ansigt | Founders' Club med Claus Hommelhoff

Er du nysgerrig på AI, men usikker på, hvor du skal begynde? TechCircle og  EuroCC2 og inviterer dig til en interaktiv workshop d. 18/6. Workshoppen er designet specifikt til startups og SMV'er med fokus på at afmystificere AI og udforske dets praktiske anvendelser for din virksomhed. Læs mere og tilmeld dig her.

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til vores nye kollega og kundekoordinator, Karen Damgaard Gran, med primær base i receptionen i INCUBA Skejby. Hun kommer til INCUBA med en sundhedsfaglig baggrund, et positivt og åbent mindset - kom endelig forbi og hils på Karen.

Vi inviterer founders, CEOs og afdelingsansvarlig fra virksomheder i INCUBA til Founders' Club d. 18/6 i INCUBA Pier Venue. Vi får besøg af Claus Hommelhoff, modtageren af Erhverv Aarhus Prisen 2024, til en snak og dialog om hans imponerende erhvervskarriere gennem årtier i Aarhus. Til det serverer vi en let sommerfrokost. Tilmeld dig her.

HUSK:
5/6: Effective Strategies for Launching and Communicating Equity Plans to Employees - online webinar. Tilmeld dig her.
14/6: Ansøgningsfrist for at ansøge henholdsvis Round Impact Ventures Legatet & Heyfunding Legatet – Powered by Antler. 
27/6: Canute inviterer til workshop om internationalisering d. 27/6 sammen med Dansk Industri, Innofounder, Startup Aarhus og INCUBA. Det foregår i INCUBA Navitas. Tilmeld dig her.