STEM STEM STEM på INCUBA Next

Vi er rigtig glade for at dele den spændende nyhed, at tilbygningen på INCUBA Katrinebjerg, INCUBA Next, er nomineret som "Årets Ejendomsprojekt" til AAREN Awards 2024. Synes I også, at INCUBA Next skal vinde prisen som "Årets Ejendomsprojekt," vil vi blive meget glade for jeres stemme. Fra juryens side er der lagt særligt vægt på, at de nominerede hver især går forrest i forhold til arkitektur, bæredygtighed, materialevalg. Der er også lagt vægt på, at de nominerede giver noget tilbage til byen i forhold til fællesskab, byliv mv. og samtidig er med til at sætte Aarhus på Danmarkskortet. Stem her inden d. 9. januar kl. 23.59.

Tirsdag d. 23/1 kl. 15.00 samler vi beslutningstagerne i INCUBAs virksomheder; founders, CEOs og afdelingsansvarlige, til nytårskur og spændende oplæg fra Peer H. Kristensen, CEO, Security Tech Space, til årets første INCUBA Founders' Club i kælderkantinen i INCUBA Katrinebjerg. Skriv til Camilla Dalsgaard for mere information og tilmelding.

Netværksarrangementet Morgenmad & Netværk er også klar til at tage hul på sæsonen d. 2/2 kl. 9.00. Tag dine kollegaer med. Vi lover netværk på tværs af virksomhederne og arrangerer pladser rundt om bordene. Vi glæder os. Tilmeld dig allerede nu - her.