NYHED: SHARED LABS I INCUBA SKEJBY

T I L L Y K K E til alle iværksættere og mindre virksomheder! I torsdags åbnede INCUBA Shared Labs inkl. en Lab Shop i INCUBA Skejby. Vi kan nu tilbyde førsteklasses laboratorier som virksomheder nemt, bekvemt og billigt kan få adgang til. Især virksomheder inden for health og life science vil få en fordel af endnu mere fleksibel infrastruktur i INCUBA Skejby. Tag fat i Claus Svane, hvis du vil høre og se mere.

Kom til informationsmøde d. 2/5 om ODIN-platformen, der faciliterer og finansierer åbne og præ-konkurrencedygtige forskningsprojekter. ODIN-platformen er en patentfri samarbejdsplatform, hvor universitetsforskere og industrien går sammen om at skabe forskningsprojekter, der fremskynder lægemiddelopdagelse og forbedrer diagnostik. Læs mere og tilmeld dig her. De glæder sig til at se dig!

HUSK:
Capital Connect åbner for rådgivning og netværk i The Kitchen på AU på torsdag d. 25/4 kl. 10.00-12.00.
Salg - tilmeld dig den næste faglige workshop om salg d. 15/5 i INCUBA Pier Venue.
Massøren kommer d. 1/5 - tilmelding senest d. 23/4 til navitas@incuba.dk
Padle & Netværk hver mandag i ulige uger fra kl. 7.00-8.00 - sammen med andre virksomheder fra INCUBA kan du spille padle i Pakhus77 på Aarhus Ø. Skriv til Jacob, hvis du er interesseret. 
Yoga hver torsdag eftermiddag fra kl. 16.15-17.15 Du behøver ikke tilmelde dig, mød blot op.  
Townhall: Husk at få billet til forårets fest i det aarhusianske økosystem. Vi mødes til "for-fest" i INCUBA Pier Venue og går fra INCUBA Navitas i samlet flok.