BRUG FOR KAPITAL, ET DIGITALT FORSVAR, ARBEJDSKRAFT?

I kan igen møde EIFO, Danmarks Eksport- og Investeringsfond på 4. sal i INCUBA Katrinebjerg hos Erhvervshus Midtjylland og få en snak om finansiering, fremtidige behov og hvorledes de eventuelt vil kunne afdækkes. EIFO hjælper med at vurdere hvilke finansieringsmuligheder, der vil være de bedste for virksomheden og giver input til den fremtidige finansieringsstrategi. Kom og få en uformel snak med EIFO d. 22/4 mellem kl. 9-12 uden tidsbestilling eller book en mødeaftale ved at kontakte Niels Bech Laursen fra Erhvervshus Midtjylland.

Styrk virksomhedens digitale forsvar. Fra d. 13/5 og to uger frem søger et samarbejde mellem Aarhus Kommune, Security Tech Space, Aarhus Universitet, Happy42 og Jobcentret SMV'ere, der er åben for at tage praktikanter inden for cyber- og informationssikkerhed. De kan give at godt fundament for at arbejde videre med cyber- og informationssikkerheden i virksomheden. Tag fat i Linda Pedersen, hvis det har interesse.

Mangler I arbejdskraft? Eller har i udfordringer med at rekruttere nye kvalificerede medarbejdere? Så er der mulighed for at promovere jeres virksomhed og åbne stillinger over for mere end 2.000 højtuddannede jobsøgende fra alle uddannelsesretninger og forskellige aldersgrupper til Talentmesse d. 30/4 i Musikhuset Aarhus. Tilmeldingsfristen er d. 20/4 kl. 16.00. Læs mere her.