VELKOMMEN

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til vores nye kollega og kundekoordinator, Trine Leckband med primær base i receptionen i INCUBA Skejby. Hun kommer til INCUBA med masser af erfaring, god energi og et positivt mindset - kom endelig forbi og hils på Trine.

Compliance (på dansk "overholdelse") er et område, som bør være en væsentlig del af enhver virksomheds forretningsdrift – uanset branche. Det handler i al sin enkelthed om at agere i overensstemmelse med etablerede retningslinjer og/eller lovkrav – fx branchespecifikke standarder, GDPR og etiske normer. I det lange løb kan du spare organisationen for utallige omkostninger og minimere risici og øge effektiviteten ved at være ”compliante”. Hvordan du bliver det, kan du høre nærmere om d. 17/4 kl. 8.00-10.00. Læs mere her.

Nu har du muligheden for både at styrke dit netværk i INCUBA og din fysik. Hver mandag i ulige uger fra kl. 7.00-8.00 kan du sammen med andre virksomheder fra INCUBA spille padle i Pakhus77 på Aarhus Ø. Skriv til Jacob, hvis du er interesseret. Er du mere til yoga, er der mulighed for at lade dig guide af yogainstruktør Maja hver onsdag morgen 7.30-8.30 i INCUBA Katrinebjerg og torsdag morgen samme tid i INCUBA Skejby. Du behøver ikke tilmelde dig, men kan blot møde op. Læs mere om yoga og padle på mit.incuba.dk.