MATCHPOINT 2024 SERVERES - SMV'ERE SØGES - FRISØR & YOGA TILBYDES
Hvordan kan vi bevare tilliden til vores digitale samfund? Cybersikkerhedsforskning er en af nøglerne til at besvare spørgsmålet. På Aarhus Universitets MatchPoints konference vil førende cybersikkerhedsforskere fra hele verden mødes og diskutere den seneste udvikling inden for området. Både Nikolaj Zinner, Co-founder & CQO, Kvantify og Peter Frandsen, CTO, Partisia – begge virksomheder fra INCUBA Katrinebjerg - er talere ved konferencen. Er du endnu ikke tilmeldt, kan du nå det endnu – lige her.

Vær med til at gøre en forskel og styrk samtidig din virksomheds digitale forsvar. Fra d. 13/5 og to uger frem søger et samarbejde mellem Aarhus Kommune, Security Tech Space, Aarhus Universitet, Happy42 og Jobcentret SMV'ere, der er åben for at tage praktikanter inden for cyber- og informationssikkerhed. De kan give at godt fundament for at arbejde videre med cyber- og informationssikkerheden i virksomheden. Tag fat i Linda Pedersen på linda@happy42.dk, hvis det har interesse.

Nyheder fra INCUBAs Community: Vi har lavet en aftale med frisør Mille Jordt, som klipper en gang om måneden i INCUBA Skejby - første gang d. 19/4. Tilmeld dig via receptionen - senest d. 17/4. Læs mere på mit.incuba.dk. Morgenyoga fortsætter efter påske. Fra torsdag d. 4/4 kl. 7.30-8.30 og frem til sommerferien vil yogainstruktør, Maja H. Madsen, guide igennem en times yoga for alle niveauer. Som før påske foregår det i lokale 2.210 - ved siden af kantineområdet på 2. etage.

HUSK:
Startup Aarhus Townhall: Husk at få billet til forårets fest i det aarhusianske økosystem. Vi mødes til "for-fest" i INCUBA Pier Venue fra kl. 16.00 og går fra INCUBA Navitas i samlet flok. Få din gratis billet her.
Morgenmøde om Compliance - onsdag d. 17/4 kl. 8.00-10.00 i INCUBA Pier Venue på Navitas. Læs mere og tilmeld dig her.