LØB, INCUBA, LØB

Vi deltager igen i år i årets største firmaløbefest, tirsdag d. 20/8. INCUBA er vært i telt nr. 9 og sørger for hygge, væske og god forplejning undervejs. Kvantify vandt sidste år pokalen for hurtigste løbehold i tiden 1.47.29. Langsommere tider kan også gøre det! Skriv til Mette, hvis I gerne vil tilmeldes. Deadline for tilmelding er d. 12/6 - men skynd jer - sidste år blev der udsolgt på kort tid. 

Brug kunstig intelligens til at finde kilder til klimadata og deltag i en klima-challenge arrangeret af TechCircle. Deltagerne får: 1. mulighed for at arbejde med egen forretningsudvikling på baggrund af en aktuel problemstilling, 2. netværk og kontakter på tværs af de medvirkende, 3. tilbud om opkvalificering inden for digital transformation samt 4. adgang til ekspertviden inden for klimadata. Læs meget mere her.

Påsken nærmer sig med hastige skridt. Kantinen i INCUBA Navitas holder lukket i påsken d. 25-27/3. Vi har igen lavet en aftale med Jespers Torvekøkken om bestilling og levering af frokost til de medarbejdere, der er på arbejde i de ovennævnte dage. Skriv til torvekoekken@torvekoekken.dk – senest i morgen d. 19/3. 

HUSK:
Startup Aarhus Townhall: Husk at få billet til forårets fest i det aarhusianske økosystem. Vi mødes til "for-fest" i INCUBA Pier Venue fra kl. 16.00 og går fra INCUBA Navitas i samlet flok. Få din gratis billet her
Morgenmøde om Compliance - onsdag d. 17/4 kl. 8.00-10.00 i INCUBA Pier Venue på Navitas. Læs mere og tilmeld dig her.