TID TIL K-DAG?

DELTAG i DANMARKS måske STØRSTE KARRIEMESSE for IT-specialister. D. 12/4 afholder Aarhus Universitet igen Katrinebjerg Karrieredag (K-dag). På dagen deltager omkring 800 IT-studerende fra Aarhus Universitet og mere end 50 virksomheder eller organisationer. INCUBA er en af de virksomheder, og igen i år giver vi standen og pladsen gratis videre til tre af vores virksomheder. Det er tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Meld jer til hos Camilla Dalsgaard. Sidste år blev pladserne optaget på ganske kort tid.

Hjælp til hardware startups - bliv klar til produktion i fuld skala med Future Manufactures. Hardware startups på vej mod produktion kan nu søge om at komme med i første runde af startup-programmet Future Manufacturers. Programmet tilbyder bl.a. teknisk viden, sparring og netværk og har fokus på bæredygtighed og lokal produktion. Ansøgningsrunden er åben og deadline for ansøgning er onsdag d. 13/3. Læs mere her.

Morgenmøde om ESG og afrapportering - den første ud af tre faglige workshops fra INCUBA. Vi har sammensat tre workshops hen over foråret med tre forskellige faglige temaer; ESG Compliance – Salg. Den første workshop om ESG og afrapportering løber af stablen d.15/3 kl. 8.00-10.00 i INCUBA Pier Venue på Navitas. Vi har inviteret Dan Skovgaard, bæredygtigheds-konsulent, fra FN17, som vil guide os igennem morgenen & ESG-landskabet. Læs mere her.

HUSK: Yoga torsdag eftermiddag, kl. 16.00-17.00. Maja H. Madsen guider os igennem en times yoga for alle niveauer. Det foregår i lokale 2.210, bygning 2 – lige ved siden af kantineområdet på 2. etage.