VELKOMMEN TIL 2024

Godt nytår! Vi håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. I INCUBA glæder vi os til at tage hul på 2024, hvor I bl.a. kan glæde jer til Founders Club, Morgenmad & Netværk, INCUBAR, DHL, erfagrupper, pitcheventet Gin & Tech, Aarhus Investor Summit, INCUBA Advice, yoga, fitness, massage, museumsbesøg, rabataftaler, kundeservice i særklasse, kapitalrådgivning, en masse snakke ved kaffemaskinerne og The Grand Opening af den 22.000 m2 store tilbygning til INCUBA Katrinebjerg i efteråret. Vel mødt i 2024.

Vi vurderer løbende vores services, værditilbud og faciliteter for at skabe de bedste rammer for udvikling og vækst i INCUBA. Også i 2024. Derfor har vi sendt den årlige Impact-undersøgelse ud. Jo flere besvarelser vi får, desto bedre er vi klædt på til at skærpe værdien af vores tilbud for jer. Er du som founder, CEO eller afdelingsansvarlig i tvivl, om du har modtaget året Impact-analyse per mail, kontakt venligst Louise Krüger.

Aarhus Kommune inviterer erhvervslivet til virtuel Nytårsbriefing onsdag d. 10/1. Du kan se frem til et program, der bl.a. indeholder perspektiver fra Byens nye købmand, CEO Anders Hagh, Salling, oplæg om potentialer og handlekraft i 2024 ved adm. direktør Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv, visioner og planer for Aarhus, cybersikkerhed, AI og energihandel. Læs mere og tilmeld dig her.