Krise, vækst, digitalisering eller nye forretningsmodeller?

Vi åbner INCUBAs Founders Club d. 11/10 kl. 8.45 med et morgenevent, hvor cheføkonom, Las Olsen, fra Danske Bank under overskriften "Krise eller Vækst?" giver os et indblik i den aktuelle økonomiske situation. Founders Club er for beslutningstagere i INCUBAs virksomheder, så er du founder, CEO eller afdelingsansvarlig, så læs mere om morgeneventet her.

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds produktivitet eller eksport gennem anvendelse af digitale systemer, automatisering eller e-handel? Nu kan du søge om et tilskud på op til 250.000 kr. til investering i teknologi og IT (op til 200.000 kr.) og tilhørende rådgivning (50.000kr.). Læs mere om mulighederne her.

Er du i gang med at udvikle en ny forretningside, produkt eller service, der udfordrer de gældende regler? Så skriv til servicen ’Nye forretningsmodeller’ på Virksomhedsguiden og få hurtigt overblik over, hvilke regler der gælder. Hos servicen ’Nye forretningsmodeller’ kan du stille de spørgsmål, som du ikke ved, hvor du ellers skal gå hen med, og få et svar, der er koordineret på tværs af relevante myndigheder.