NYT incuba.dk

Vi er glade for at præsentere et nyt incuba.dk, som bl.a. har fået et lysnet design og nye billeder af de tre huses indre liv og af alle de gode events, vi afholder sammen med jer. Under MIT INCUBA finder I alt lige fra printopsætning og alarmer til rabataftaler og personalegoder. God fornøjelse! Og TAK for jeres bidrag til testimonials, cases, citater og billedmotiver. Uden jer, intet INCUBA 😊.

Nyt Security Tech Space- initiativ i Aarhus Kommuner flyttede i går ind i INCUBA Katrinebjerg. Initiativet er søsat af Aarhus Kommunes konsortium for cyber- og informationssikkerhed, som skal målrette indsatsen imod cybersikkerhed for borgere samt små og mellemstore erhvervsvirksomheder. Leder af initiativet bliver direktør Peer H. Kristensen, som sammen med det kommende sekretariat, får sin daglige gang i INCUBA. VELKOMMEN til INCUBA! Læs mere her.

Har du brug for et fagligt løft inden for sikkerhed, it-strategi eller datadrevet udvikling? Masteruddannelsen i it er for dig, der ønsker at styrke din digitale faglighed med et masterfag på deltid. Lyder det som noget for dig, så start med at tilmelde dig online informationsmøde d. 19/9 kl. 9.00-10.00, hvor du kan få en smagsprøve på de fem aktuelle fag. Se program og find tilmelding her.