HVEM SKAL VINDE INCUBA-PRISEN 2024?

INCUBA-prisen er et initiativ, der er sat i verden for at hylde de investorer og startups, som går forrest og inspirerer andre med deres indsats i det midtjyske startup-økosystem. Den retter spotlyset mod succes, ambition, mod, innovation og dem, som går den ekstra mil for deres virksomhed eller investeringer. Du kan læse mere om prisen og indstille dine kandidater her.

Kom med d. 1/7 når Erhverv Aarhus endnu engang stiller skarpt på mobilitet, infrastruktur og byudvikling i Aarhus – denne gang i selskab med Steffen Wich (S), medlem af Teknisk Udvalg i Aarhus Byråd, og Nicolaj Bang (K), rådmand for Teknik & Miljø. Tilmeld dig dialogmødet om Grøn Mobilitetsplan med aktørerne i Aarhus Erhvervssamarbejde her.

Glæd jer allerede nu til et efterår fuld af fagligt inspirerende workshops om bl.a. LinkedIn for B2B, friske Founders' Club møder, hvor Mona Juul, partiformand for det Konservative Folkeparti, kigger forbi til mødet i august, geniale Gin & Tech pitches d. 10/9 og mange, mange flere community-aktiviteter. Tjek nogle af dem ud her. Vi ses på den anden side af sommer og ferie. Husinfo udkommer igen mandag i uge 31. God sommer!

HUSK:

- Kantinen i INCUBA Skejby holder lukket i ugerne 29 og 30. Vi har lavet en aftale med Jespers Torvekøkken om bestilling og levering af frokost. Skriv til torvekoekken@torvekoekken.dk, så de kan nå at oprette jer i systemet.