TAG MED TIL JAPAN

EU's Japan-center inviterer alle SMV'er i EU til at ansøge om at deltage i deres Digital Business Mission i Japan. Der bliver mulighed for at udstille på CEATEC i Chiba (Tokyo) i oktober. Herudover omfatter turen eksklusive B2B-muligheder og korte forretningskurser om det japanske marked. Centret stiller gratis tolke til rådighed under hele turen. Er du interesseret? Læs detaljerne her og ansøg inden 30/6.

Stort velkommen til INCUBAs nye Finance Director, Ryan Klausen. Han har en baggrund som Cand. Merc. Aud. og startede sin karriere som revisor hos Ernst & Young og har været CFO i Hydraulico og siden 2008 været Head of Group Accounting i HMF Group A/S. Kom endelig forbi og hils på Ryan. Han har fast base i INCUBA Navitas, men kommer også rundt i de andre huse.

På torsdag åbner vi igen for torsdagsbaren. Det foregår i loungeområdet foran receptionen. Vi mødes, hygger, varmer op til landskamp mellem Danmark og England og ønsker god sommer. Tag dine yndlingskollegaer under armen og mød andre fra INCUBAs virksomheder.

HUSK:
- At du i hele juni kan blive en del af ODINs matchmaking, pitche projektideer, virksomhedschallenges eller metoder. Book din pitch her.
18/6: TechCircle og EuroCC2 holder interaktiv workshop med fokus på at afmystificere AI. Tilmeld dig her.
27/6: Canute inviterer til workshop om internationalisering sammen med Dansk Industri, Innofounder, Startup Aarhus og INCUBA. Det foregår i INCUBA Navitas. Tilmeld dig her.