TAG MED TIL JAPAN

EU's Japan-center inviterer alle SMV'er i EU til at ansøge om at deltage i deres Digital Business Mission i Japan. Der bliver mulighed for at udstille på CEATEC i Chiba (Tokyo) i oktober. Herudover omfatter turen eksklusive B2B-muligheder og korte forretningskurser om det japanske marked. Centret stiller gratis tolke til rådighed under hele turen. Er du interesseret? Læs detaljerne her og ansøg inden 30/6.

Stort velkommen til INCUBAs nye Finance Director, Ryan Klausen. Han har en baggrund som Cand. Merc. Aud. og startede sin karriere som revisor hos Ernst & Young og har været CFO i Hydraulico og siden 2008 været Head of Group Accounting i HMF Group A/S. Kom endelig forbi og hils på Ryan. Han har fast base i INCUBA Navitas, men kommer også rundt i de andre huse. 

På torsdag åbner vi igen for torsdagsbaren. Det foregår i Drivhuset ved kaffehjørnet på 2. etage. Vi mødes, hygger, varmer op til landskamp mellem Danmark og England og ønsker god sommer. Tag dine yndlingskollegaer under armen og mød andre fra INCUBAs virksomheder.

HUSK:
- At du i hele juni kan blive en del af ODINs matchmaking, pitche projektideer, virksomhedschallenges eller metoder. Book din pitch her.
- At du hver onsdag morgen kl. 7.30 kan dyrke yoga sammen med andre fra INCUBAs virksomheder - det foregår i mødelokalerne 5 og 6.
18/6:  TechCircle og EuroCC2 holder interaktiv workshop med fokus på at afmystificere AI. Tilmeld dig her.
27/6: Canute inviterer til workshop om internationalisering sammen med Dansk Industri, Innofounder, Startup Aarhus og INCUBA. Det foregår i INCUBA Navitas. Tilmeld dig her.