FÅ GODE RÅD TIL INTERNATIONAL VÆKST

Udforsk, hvordan en datadrevet tilgang kan sætte fart på din virksomheds internationale vækst. Få praktisk indsigt, strategier og rammer, der hjælper dig med at være datadrevet, når du forbereder dig på international vækst. Canute inviterer til workshop om internationalisering d. 27/6 sammen med Dansk Industri, Innofounder, Startup Aarhus og INCUBA. Det foregår i INCUBA Navitas. Tilmeld dig her.

I samarbejde med JP Aurora og Dansk Industri inviterer Erhverv Aarhus til EP-valgmøde mandag d. 3/6. Kom i dialog med en række af de største partiers nøglekandidater, når vi diskuterer tre overordnede emner, der lige nu fylder meget i erhvervslivet: Valg i EU, Storbritannien og USA. Hvordan skal vi agere og positionere os? International arbejdskraft og fremtidens arbejdsmarked er højt på erhvervslivets dagsorden samt vedvarende energiformer, statsstøtte, ESG rapportering og cirkularitet. Debatten modereres af politisk analytiker Niels Th. Dahl. Tilmeld dig her.

Aarhus Universitet planlægger at fraflytte Navitas for at samle ingeniør- og IT-uddannelser på Katrinebjerg fra 2030. Som følge heraf vil Aarhus Universitet sammen med INCUBA udbyde vores lejemål i Navitas i et fælles offentligt udbud. Udbuddet lægger op til et salg pr. 1. juli 2025, men først med fraflytning i 2029. Det er vigtigt for os at pointere, at vores virksomhedsdrift på Navitas vil fortsætte uændret frem til 2029 med mulighed for yderligere forlængelse frem til 2032. Der vil derfor fortsat være den samme service, faciliteter og infrastruktur, som INCUBA tilbyder i dag. Har I spørgsmål er I velkomne til at skrive til Mai Louise Agerskov, CEO, INCUBA.

HUSK:
23/5:
NCUBA inviterer til gratis pre-party inden Townhall for alle i INCUBA Pier Venue inden årets store startupfest, Townhall, fra kl. 15 til en kold forfriskning. Tilmelding er ikke nødvendig.
28/5: Cyberkonference: Trusler, potentialer og ”how to” i Kulturhus Bunkeren. Læs mere og tilmeld dig her.
29/5: Udforsk din virksomheds potentiale i kunstig intelligens og ChatGPT. Det er gratis. tilmeld dig her.
14/6: Ansøgningsfrist for at ansøge henholdsvis Round Impact Ventures Legatet & Heyfunding Legatet – Powered by Antler.