Boost din virksomheds online tilstedeværelse

Er du klar til at tage din virksomheds online tilstedeværelse til det næste niveau? Startvækst Aarhus afholder inspirationsdag, hvor Creative Oak giver værdifuld viden og praktiske øvelser inden for webudvikling. Det sker tirsdag d. 21/5, det er gratis og du kan tilmelde dig her

Udforsk din virksomheds potentiale i kunstig intelligens og ChatGPT. Kom til workshop med Webbureauet Infoserv og bliv guidet gennem en dag fyldt med spændende viden og praktiske øvelser inden for AI og ChatGPT. Det er gratis og foregår d. 29/5. Læs mere og tilmeld dig her.

HUSK:
- Vil du ha' styr på dit salg, så kom til faglig workshop d 15/5 i INCUBA Pier Venue. Peter Adolphsen fra LeadFigther, holder oplæg om, hvordan du bygger et effektivt salgssetup. Der er kaffe på kanden og godt netværk med andre INCUBA virksomheder.
Frisøren kommer d. 17/5 til INCUBA Katrinebjerg. Bestil tid via katrinebjerg@incuba.dk senest d. 15/5.
- Cyberkonference: Trusler, potentialer og ”how to”, d. 28/5 i Kulturhus Bunkeren. Læs mere og tilmeld dig her.
- INCUBA inviterer til gratis pre-party inden Townhall for alle i INCUBA Pier Venue inden årets store startupfest, Townhall, torsdag d. 23/5 fra kl. 15 til en kold forfriskning. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kan stadig nå at få billetter til Townhall her.