FREE PRE-PARTY, CYBERKONFERENCE & SALGSWORKSHOP

INCUBA inviterer til gratis pre-party inden Townhall for alle i INCUBA Pier Venue inden årets store startupfest, Townhall, torsdag d. 23/5. Vi mødes i INCUBA Pier Venue fra kl. 15 til en kold forfriskning og går i samlet flok mod Townhall kl. 17.00. Du er også velkommen til at komme forbi, hvis ikke du skal med videre til Townhall. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kan stadig nå at få billetter til Townhall her.

Cyberkonference: Trusler, potentialer og ”how to”, d. 28/5 i Kulturhus Bunkeren. Dagligt bliver tusindvis af danske virksomheder i alle størrelser angrebet af hackere på jagt efter følsomme data og hurtige penge. Så hvordan kommer du i gang med at sikre din virksomhed? Konferencens fokus er på at italesætte dagens tema i øjenhøjde, så man uanset erfarings- og vidensniveau får brugbare værktøjer og anbefalinger med hjem. Læs mere og tilmeld dig her.

Vil du ha' styr på dit salg, så kom til faglig workshop d 15/5 i INCUBA Pier Venue. Peter Adolphsen fra LeadFigther, holder oplæg om, hvordan du bygger et effektivt salgssetup med systematik, struktur og overblik, som sikrer, at du bruger din salgsressourcer, der hvor det giver værdi og i sidste ende: nye og flere kunder! Der er som altid kaffe på kanden og godt netværk med andre INCUBA virksomheder. Læs mere & tilmeld dig her.

HUSK:

Selvom ugen er kort pga. Kristi Himmelfart på torsdag, holder kantinen åben på fredag til de af jer, der ikke holder en ekstra fridag fredag.

Frisøren kommer d. 17/5 til INCUBA Katrinebjerg. Bestil tid via katrinebjerg@incuba.dk senest d. 15/5.
Padle & Netværk hver mandag i ulige uger fra kl. 7.00-8.00 - sammen med andre virksomheder fra INCUBA kan du spille padle i Pakhus77 på Aarhus Ø. Skriv til Jacob, hvis du er interesseret.
Yoga hver onsdag morgen fra kl. 7.30-8.30 Du behøver ikke tilmelde dig, mød blot op.