VI HAR BRUG FOR JERES MENING

Året går på hæld, og vanen tro betyder det, at vi spørger vores founders og CEOs om hjælp til vores årlige impact-analyse. Vi vurderer løbende vores services og faciliteter for at skabe de bedste rammer for udvikling og vækst i INCUBA. Så jo flere besvarelser, vi får, desto bedre er vi klædt på til at skærpe værdien af vores tilbud. Blandt alle besvarelserne trækker vi lod om 10 flasker gode bobler. TAK for hjælpen! 

I morgen, tirsdag d. 12/12 er begyndelsen på et nyt kapitel i byggeriet af tilbygningen, INCUBA Next. Vores entreprenør, A. Enggaard, påbegynder etableringen af p-kælderen mod nord, som er området under det tidligere p-område med indkørsel fra Åbogade. Der vil i området blive en tiltagende aktivitet med udgravningen til p-kælder, men det vil ikke berøre indgangen til cykelparkeringen eller de resterende p-pladser til biler. 

Vi glæder os til INCUBAs traditionsrige julebrunch på fredag d. 15/12 i frokostkantinen. Vi sørger for en rigtig lækker brunchmenu krydret med julehumør og julemusik. I er i alt 200 deltagere i år - FANTASTISK. På grund af kælderkantinens pladsbegrænsninger, afvikler vi julebrunchen på to tidspunkter. 

HUSK:
13/12: Eksportfokus - aarhusianske styrkepositioner og eksportpotentialer. Få tips og inspiration til at komme i gang med eller øge din eksport.
14/12: AI: ChatGPT - fra Hype til Realitet. Bliv opdateret med den nyeste viden og få praktiske tips og tricks til at udnytte AI's potentiale til at drive din virksomheds succes.
17/1: Hvordan bliver man leverandør til Aarhus Kommune. Kom og bliv klogere på udbudsprocessen, tilbudsskrivningen og contract manager.