NY FORPERSON I ERHVERV AARHUS

INCUBAs CEO, Mai Louise Agerskov, blev den 30/11 ny forperson for Erhverv Aarhus; byens største erhvervsnetværk med over 500 medlemmer på tværs af brancher og størrelser. Erhverv Aarhus fungerer i dag som en uafhængig privatdrevet og medlemsfinansieret forening med fokus på bl.a. stærkt netværk mellem medlemsvirksomhederne. Mai Louises nye rolle som forperson i Erhverv Aarhus skaber en naturlig bro mellem INCUBA og Erhvervs Aarhus og dermed virksomhederne i INCUBA. STORT tillykke! Læs hele nyheden her.

AI: ChatGPT - fra Hype til Realitet: D. 14/12 er der en enestående chance for at dykke ned i det fascinerende univers af Generativ AI, få førstehåndserfaring med ChatGPT og undgå juridiske faldgruber. Bliv opdateret med den nyeste viden og få praktiske tips og tricks til at udnytte AI's potentiale til at drive din virksomheds succes. Læs mere om ventet her.

HUSK:
13/12: Eksportfokus - aarhusianske styrkepositioner og eksportpotentialer. Få tips og inspiration til at komme i gang med eller øge din eksport.
17/1: Hvordan bliver man leverandør til Aarhus Kommune. Kom og bliv klogere på udbudsprocessen, tilbudsskrivningen og contract manager.