SÅ ER DE HER (igen): SUSTAINABLE LIFE SCIENCE SYMPOSIUM & JULEN

Kom igen i år med til Sustainable Life Science Symposium d. 6/12 med vidensdeling og samarbejde inden for life science-området. Dagen giver mulighed for nye og spændende samarbejder mellem start-ups/SMV’er, forskere og industri inden for life science-området – i år med fokus på farmaci og biologiske løsninger. Læs mere her.

Arbejder du med cybersikkerhed og ønsker at udvide din forretning til Frankrig, Italien og Spanien? Deltag i et webinar d. 11/1 2025 kl. 13.00-14.30 for at høre mere om, hvordan du udnytter forretningsmulighederne i Sydeuropa. Læs mere og tilmeld dig her.

Vil du høre mere om, hvorfor en international virksomhedskultur kan have stor betydning for virksomhedens vækst og udvikling, så kom med til ’Business Insights’ d. 7/12 fra kl. 15.00. En række skarpe indlægsholdere fra bl.a. LEGO, Advansor og Stibo Systems sætter fokus på, hvordan international virksomhedskultur, den gode onboarding og international arbejdskraft kan rykke din virksomhed. Tilmeld dig her.

HUSK:
Glæd jer: Igen i år er INCUBA (måske) vært for lidt sødt til kontoret i december måned. Vi har pakket godteposer og trækker hver dag fra d. 1/12 til og med d. 22/12 to heldige virksomheder. Dagens vindere får direkte besked og bliver offentliggjort på glasvæggen ind til receptionen. Så kig endelig forbi og følg med foran receptionen, hvor de heldige virksomheder foreviges.