DELTAG I TECHSYNERGY & MASTERCLASS OM ESG

Arbejder du med metaverse, AI, blockchain, quantum, cyber eller cloud-løsninger? Til TechSynergy Irland d. 6. og 7. december har I mulighed for at møde nogle af verdens største tech-giganter på deres hjemmebane. Du får chancen for at præsentere din virksomhed for bl.a. IBM/RedHat, Google, Microsoft, HubSpot og Stripe, Mastercard, Revolut TB. D. 14/11 er der meet-up og pitchtræning med Nicolaj Højer i København. Tilmelding senest d. 1/11. Skriv til Ajmir Safir fra Digital Lead.

ESG: Fra buzzword til strategisk implementering. I INCUBA Pier Venue afholdes d. 29/11 masterclass i ESG, hvor kan du bl.a. kan høre om relevansen af at arbejde med bæredygtighed, hvordan ESG-lovgivningen kan påvirke din virksomhed og dens fremtidige succes, de praktiske trin til at udarbejde en ESG-rapport, og hvordan arbejdet med ESG ikke blot sikrer overholdelse af lovgivningen, men også skaber merværdi og fremmer vækst. Mathias Majlund, Head of ESG fra Transition, styrer formiddagens program. Læs mere og tilmeld dig her.

HUSK:
9/11: Erhvervshus Midtjylland fra INCUBA Katrinebjerg får besøg af Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Du har mulighed for at vende virksomhedens finansiering og fremtidige finansieringsbehov. Læs meget mere her.
23/11: AI DAY - et endags event, der samler de mest inspirerende og banebrydende stemmer inden for kunstig intelligens.  Arrangeret af Nioba fra INCUBA Navitas, som (igen i år) er blevet udnævnt til Børsen Gazelle. Få fat i de sidste Early Bird billetter inden d. 31/10 her.