KÅRINGER & PRISER

Atlassian Community Aarhus afholder et dagsevent d. 16/11 kl. 9.00-14.00 i INCUBA Pier Venue. Denne gang med internationalt besøg fra Atlassian selv. Mødet er sponseret af Translucent fra INCUBA Navitas. Gratis - som altid. Læs mere om programmet og tilmeld dig her

Blandt de absolut bedste i branchen: for 28. år i træk kårer Computerworld de dygtigste it-virksomheder i Danmark. Signaturgruppen fra INCUBA Navitas kom på en 2. plads på top 100-listen over Danmarks dygtigste it-sikkerhedsselskaber lige nu. Du kan læse mere om Computerworlds top 100-liste her.

Apropos priser; Silverlining Research fra INCUBA Navitas og MyMedCards fra INCUBA Skejby har begge modtaget Børsens Gazelle-pris og dermed også anerkendelsen som nogle af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark. 

Stort tillykke til Signaturgruppen med kåringen som en af de absolut bedste i deres branche og stort tillykke til hurtigløberne MyMedCards og Silverlining Research for anerkendelsen af deres arbejde med at vækste deres forretning!