Iværksætterfestival, tips til finansiering eller efterårsferien

Tag til Iværksætterfestival i Gellerup d. 26/11. Festivalen byder på masser af inspiration, viden og netværk for alle nuværende og kommende iværksættere, når tomme butikker i City Vest omdannes til kreative og dynamiske rum for iværksætteraktiviteter - herunder debatter, talks, networking, workshops og udstillinger. Tilmeld dig Iværksætter Festivalen og udforsk hele det spændende program her.

Erhvervshus Midtjylland, som bor i INCUBA Katrinebjerg, får hver måned besøg af Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Derfor er det hver måned muligt at få et fælles møde med Erhvervshus Midtjylland og Danmarks Eksport- og Investeringsfond, hvor du kan vende virksomhedens finansiering og fremtidige finansieringsbehov. Næste besøg er d. 9/11 fra kl. 9.00. Læs meget mere her.

Holder du ferie i løbet af ugen, kan du med fordel smutte forbi INCUBAs rabatter under Mit INCUBA. Her er der mulighed for at finde rabatter på hotelovernatninger, maling, vin eller kvit og frit tage på ARoS Kunstmuseum eller Moesgaard Museum. Tjek rabatterne ud og skriv til Mette, hvis du har spørgsmål.