VACCINE - SAAS - FUNDING BAZAAR 2023

INCUBA har igen i år indgået en aftale med Danske Lægers Vaccinations Service om influenzavaccine d. 8/11 kl. 9.00-10.30 i mødelokale 2. Pris kr. 185 pr. medarbejder. Tilmeld dig her. Husk at anføre i kommentarfeltet , hvem der betaler; dig eller din virksomheden. Betaler du selv, har du mulighed for at betale via MobilePay på dagen for vaccinationen. Læs meget mere under Mit INCUBA.

Er du klar til at netværk med andre SaaS C-level personer om temaet Ansvarlig Vækst? Der er SaaS Meetup i Aarhus d. 24/10 fra kl. 15.00 hos Deloitte i Aarhus. Bl.a. EIFO fortæller om balanceret vækst, mens du også kan høre om processen fra burn rate til positivt cashflow, og hvordan du optimerer din pricing. Der er masser af mulighed for netværk i løbet af eventet. Tilmeld dig til malte@fenerum.dk.

Leder du efter funding? Så er det tid til at melde dig til årets Funding Bazaar i DTU Science Park, som for 7. år i træk samler fonde, investorer og VCs til deres ‘reverse-pitching’ event. De vender det hele på hovedet og lader investorer pitche til dig, uanset om du leder efter investering, crowdfunding, EU-funding, Business Angels eller blot ønsker at udvide dit netværk. Læs mere hvilke investorer du kan møde og tilmeld dig her.