Mød ingeniørstuderende, hør om ESG-investorer og gå til AI DAY 2023

Vil du møde og præsentere din virksomhed for 70 diplomingeniørstuderende, som leder efter ingeniørpraktik inden for studieretningen Maskinteknik? Så tilmeld dig Praktik- og projektdag d. 29/9 på Navitas. Der er plads til 30 virksomheder som tildeles ved først til mølle. Til gengæld kvitterer Aarhus Universitet med en masse nysgerrige ingeniørstuderende, som glæder sig til at mødes med jer. Læs mere her.

Hvilke ESG-investorer omsætter sine værdier til handling? Bæredygtighed og social ansvarlighed er afgørende værdier for mange private investorer i dag. Men hvilke typer private investorer omsætter egentlig disse værdier til handling? Den 20/11 kan du høre professor Charlotte Christiansen dele ud af sin forskning på området. Tilmeld dig her. Det er gratis at deltage.

Hvad har Microsoft, Google, Christiane Vejlø og Lars Tvede til fælles? De holder alle oplæg om AI, muligheder og fremtiden. Det gør de d. 23/11 i Aarhus. Deltag i AI DAY 2023 og få inspiration og viden sammen med dine kollegaer. INCUBA-virksomheden Nioba er vært for AI konferencen. Dagen vil være fyldt med både oplæg og workshops. Læs mere om AI DAY 2023 her. Som virksomhed i INCUBA får du en rabatkode på 750 kr.