Kantinen flytter i kælderatriet

Fra mandag d. 18/9 er det i kælderatriet, at du sammen med dine kollegaer kan spise din frokost. Byggeriet af den nye tilbygning skrider planmæssigt frem, og det betyder, at det nuværende kantineområde inddrages for at forberede overgangen mellem det eksisterende og det ny INCUBA Katrinebjerg. Frem til det færdige byggeri står klar i oktober 2024, skal vi spise i kælderatriet. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hvilke ESG-investorer omsætter sine værdier til handling? Bæredygtighed og social ansvarlighed er afgørende værdier for mange private investorer i dag. Men hvilke typer private investorer omsætter egentlig disse værdier til handling? Den 20/11 kan du høre professor Charlotte Christiansen dele ud af sin forskning på området. Tilmeld dig her. Det er gratis at deltage.

Hvad har Microsoft, Google, Christiane Vejlø og Lars Tvede til fælles? De holder alle oplæg om AI, muligheder og fremtiden. Det gør de d. 23/11 i Aarhus. Deltag i AI DAY 2023 og få inspiration og viden sammen med dine kollegaer. INCUBA-virksomheden Nioba er vært for AI konferencen. Dagen vil være fyldt med både oplæg og workshops. Læs mere om AI DAY 2023 her. Som virksomhed i INCUBA får du en rabatkode på 750 kr.