Parkering

Parkering
Lejere får tilladelse til parkering i Navitas’ parkeringskælder via permanent registrering eller registrering for et døgn ad gangen via iPad i receptionen eller i kopirummet på 6. etage. Hvert lejemål giver ret til permanent at registrere et antal biler på baggrund af det antal kvadratmeter, man lejer.
Selvom man har en permanent registrering, er der ingen garanti for parkeringsplads. Den permanente registrering giver adgang og mulighed for at parkere på etage -2, såfremt der er ledige INCUBA pladser - markerede grønne pladser i Incubas grønne område.

Hvis det er afgørende at være sikker på en plads, anbefaler vi et månedskort til etage -1. Det koster 600 kr. pr. mdr. og kan lejes ved kommunen. Mere info findes her.

Der kan gives en bøde 15 minutter efter parkering.

Gæsteparkering
Alle gæster til lejere henvises til parkering på den betalende parkeringskælder på etage -1.

Firmabiler og privat langtidsparkering
Firmabiler og privat langtidsparkering henvises til parkering på -1.

Vi har lavet en vejledning til hvordan du eller dine gæster kan finde parkeringskælderen.

Cykelparkering
På niveau -1 er der plads til parkering af 1000 cykler. Cykelkælderen er fælles for brugerne af Navitas og rampen til cykelkælderen ligger i nærheden af hovedindgangen. Der er også et begrænset antal cykelstativer på overfladeniveau ved hovedindgangen, hvor det er muligt at parkere sin cykel i det afmærkede områder.