Event Space Katrinebjerg

Læs om baggrunden og samarbejdet bag Event Space Katrinebjerg
OBS: Det er ikke længere muligt at booke Event Space Katrinebjerg til private arrangementer

Event Space Katrinebjerg - IT-byen Katrinebjergs fælles IT-forsamlingshus - blev etableret i samarbejde mellem områdets aktører og Aarhus Kommune som led i en prøvehandling på Katrinebjerg.

Formålet var at skabe et samlingspunkt og fælles event space for alle Katrinebjergs aktører – beboere, foreninger, studerende og medarbejdere hos de mange forskellige virksomheder og institutioner i området.

Initiativet var en del af et partnerskab mellem INCUBA, it-forum, Institut for Datalogi på Aarhus Universitet, Alexandra Instituttet, Storcenter Nord, FEAS (Forskningsfondens Ejendomsselskab) og SAIS (Sammenslutningen af informationsvidenskabere).

INCUBA overtog i april 2017 bydelens gamle snedkeri på Helsingforsgade 22 og stillede det efterfølgende til rådighed for samarbejdet. Med økonomisk støtte fra Teknik og Miljø i Aarhus Kommune blev snedkeriet ombygget og istandsat af arkitektur- og designbureauet USE. Blandt andet er væggene og ydermurene udsmykket af den engelske illustrator Jack Taylor.

Event Space Katrinebjerg blev indviet d. 24. april 2017 og har siden dannet ramme om forskellige events arrangeret af Katrinebjergs aktører, alt fra Work Away Days og fælles-grill til programmeringskurser, hackathons og udstilling af IT-produkter

Det er i dag ikke længere muligt at booke Event Space Katrinebjerg til private arrangementer. Kontakt Camilla Dalsgaard Larsen for yderligere information.