Mangler du et anderledes venue?

INCUBA Pier Venue er den oplagte lokation for virksomheder og organisationer i forbindelse med større møder, workshops, kurser, foredrag eller receptioner.
Med 328 m2 fordelt på to plan og en beliggenhed på Pier2 med udsigt over havnefronten og Dokk1 i hjertet af Aarhus bliver det nye venue, tidligere kendt som Caféen, en oplagt lokation, når der skal afholdes større møder, workshops, kurser, foredrag eller receptioner. Derudover vil stedet danne ramme om forskellige arrangementer, der samler aktørerne i opstartsmiljøet.

Allerede fra 1. januar er det muligt for virksomheder i INCUBA at leje faciliteterne ifm. arrangementer. Medio marts undergår lokalet et redesign, så det 1. april fremstår nyindrettet med møbler til flere forskellige brugssituationer.

Praktisk info


Lokalets kan lejes i følgende tidsrum og til følgende priser af INCUBAs virksomheder:
Dagsarrangement (08.00 – 17.00): kr. 5.000,-
Dags- og aftenarrangement: (08.00 – 00.00) kr. 7.500,-

For eksterne virksomheder og organisationer bliver det muligt at leje lokalet fra 1. april. En dags leje vil koste kr. 10.000,-

I lokalet forefindes av-udstyr, flipovers, knagerækker, stole og borde. Forplejning bestilles i kantinen på Navitas via kantinerekvisitionen.

Har du spørgsmål til lokalet eller vil du allerede booke dit næste arrangement, strategimøde, kursus, workshop eller reception, så send en mail til Camilla Dalsgaard Larsen på cdl@incuba.dk.

Tjek også muligheden for leje af de mere rå og kreative omgivelser på Event Space Katrinebjerg, som INCUBA åbnede i 2017.

Er du interesseret i at høre mere om INCUBA Pier Venue eller vil du allerede nu booke dit næste arrangement, så kontakt mig nu+45 2530 3732cdl@incuba.dk

CAMILLA DALSGAARD LARSENKUNDE- OG KOMMUNIKATIONSANSVARLIG

Skriv til os nu!