Mangler du et anderledes venue?

Afhold dit næste arrangement i anderledes omgivelser i INCUBA Pier Venue på Navitas - blandt iværksættere, forskere og studerende.
Med 328 m2 fordelt på to plan og en beliggenhed på Pier2 med udsigt over havnefronten og Dokk1 i hjertet af Aarhus er INCUBA Pier Venue oplagt for virksomheder og organisationer i forbindelse med møder, workshops, kurser, foredrag eller receptioner.

Praktisk info


Lokalets kan lejes i følgende tidsrum og til følgende priser af INCUBAs virksomheder:
Dagsarrangement (08.00 – 17.00): kr. 5.000,-
Dags- og aftenarrangement: (08.00 – 00.00) kr. 7.500,-

For eksterne virksomheder og organisationer bliver det muligt at leje lokalet fra 1. april. En dags leje vil koste kr. 10.000,-

I lokalet forefindes av-udstyr, flipovers, knagerækker, stole og borde. Forplejning bestilles i kantinen på Navitas via kantinerekvisitionen.

Har du spørgsmål til lokalet eller vil du allerede booke dit næste arrangement, strategimøde, kursus, workshop eller reception, så send en mail til Camilla Dalsgaard Larsen på cdl@incuba.dk.

Tjek også muligheden for leje af de mere rå og kreative omgivelser på Event Space Katrinebjerg, som INCUBA åbnede i 2017.

Er du interesseret i at høre mere om INCUBA Pier Venue eller vil du allerede nu booke dit næste arrangement, så kontakt mig nu+45 2530 3732cdl@incuba.dk

CAMILLA DALSGAARD LARSENKUNDE- OG KOMMUNIKATIONSANSVARLIG

Skriv til os nu!