Se nyhedsbrevet i en browser
December 2022

Den aarhusianske spinout-virksomhed Sepior bliver opkøbt af amerikansk markedsleder

Co-founder af Sepior, Jakob Pagter, var på sommerferie i sit sommerhus på Mols, da handlen med amerikanerne fra Silicon Valley endelig faldt på plads. Efter mere end otte års hårdt arbejde præget af både op- og nedture blev den aarhusianske spinout Sepior solgt til Blockdeamon, som er en af de store spillere inden for blockchain.

Siden stiftelsen af Sepior i 2014 til den sommer på Mols i 2022 har grundlæggerne været 100 % fokuserede på deres fælles passion: Krydsfeltet mellem tung viden og innovativ teknologi. Passionen blev til en mission om at udvikle fantastisk teknologi inden for kryptografisk key management. Og det lykkedes. Men ikke uden bump på vejen.

LÆS HELE HISTORIEN

Spinout-virksomheden SCALGO flytter ind i INCUBA Next

Spinout-virksomheden SCALGO har i efteråret 2022 skrevet under på et lejemål i INCUBA Next. SCALGO er et spinout fra Aarhus Universitet, der udvikler digitale værktøjer og analyser til forbedring af måden, man arbejder med håndtering af ekstrem nedbør i byplanlægning og naturgenopretning.

Læs mere

Aarhus-startup Mobilize Me leverer digitale strukturværktøjer til offentlige institutioner

Den aarhusianske IT-startup Mobilize Me har i 2022 indgået en samarbejdsaftale med Aarhus Kommunes Magistrat for Børn & Unge, som har sikkerhedsgodkendt virksomhedens værktøj og givet grønt lys til at udbrede det til skoler og institutioner.

Læs mere

Følg med i nyheder fra INCUBA Next

Vi har samlet al relevant information om den kommende udvidelse af både INCUBAs faciliteter, community og virksomhedsmiljø i INCUBA Next. Hvis du har lyst til at lære mere om byggeriets fremgang, ledige lejemål og andre nyheder, kan du læse med her.

Læs mere

Kommende arrangementer


Gin & Tech

Tid: 02-03-2023
Sted: INCUBA Pier Venue
Vil du dele ud af viden, erfaringer og netværk for at hjælpe tidlige startups og founders videre? Så kom til Gin & Tech i INCUBA, hvor startups fra INCUBA og det aarhusianske startupmiljø pitcher for mentorer, investorer, virksomhedsledere og fagspecialister.
Læs mere

Aarhus Investor Summit | Science Edition

Tid: 09-05-2023
Sted: INCUBA Navitas
Aarhus Investor Summit | Science Edition connects investors with early stage spinouts and researchers looking to commercialize research-based inventions and solutions.
Læs mere

Øvrige nyheder

Vinderne af INCUBA-prisen 2022
Biotek-virksomheden NMD Pharma og business angel Bo Wase modtog torsdag den 6/10 INCUBA-prisen i kategorierne 'Årets Startup' og 'Årets Investor'. Læs mere.

Årets midtjyske investor har direkte og indirekte investeret i over 100 firmaer
Vinderen af INCUBAs pris som årets investor i Region Midtjylland er Bo Wase, der siger til KapitalWatch, at han valgte business angel erhvervet, fordi han har en entreprenant tilgang til livet. Læs mere.

Nioba er udnævnt til Børsen Gazelle 2022
Specialisterne i digital strategi og markedsføring, Nioba, der til daglig har til huse i INCUBA Navitas, er blevet udnævnt til Børsen Gazelle 2022. Læs mere.
INCUBA Next-videoer: Grundstensnedlæggelse og time-lapse af støbning af bundplade
Torsdag den 22. september 2022 var et historisk øjeblik, da INCUBA lagde grundstenen til INCUBA Next-tilbygningen. Se en video af grundstensnedlæggelsen her. Det samme var støbningen af bundpladen, som du kan se en time-lapse video af her.