Se nyhedsbrevet i en browser
September 2021

Mød vinderne af INCUBA-Prisen 2021

AI-startuppen Ento Labs og business angel Poul Carstensen modtog som de første INCUBA-Prisen 2021 for 'Årets Startup' og 'Årets Investor'.

Den nyindstiftede pris blev uddelt af adm. direktør i INCUBA, Mai Louise Agerskov, i smukke rammer på Aarhus Rådhus under det årlige Aarhus Investor Summit den 21. september.

INCUBA-Prisen har til formål at fremhæve startups og investorer i Region Midtjylland, der skaber markante resultater og i særlig grad bidrager til at skubbe det lokale økosystem fremad. De to vindere kan nu se frem til en netværksrejse til foråret.

De øvrige finalister i startupkategorien var spilstudiet Bright Star Studios og biotekvirksomheden Draupnir Bio, mens business angel Bo Wase og teamet bag venturefonden Founderment var med i opløbet om investorprisen.

LÆS MERE OM VINDERNE

Norlys åbner udviklingsafdeling i INCUBA

Med etableringen af en ny udviklingsafdeling i INCUBA i IT-byen Katrinebjerg vil Danmarks største energi- og telekoncern bygge bro mellem erhvervslivet og IT-uddannelserne på Aarhus Universitet. Norlys udgør et stærkt match for INCUBA inden for både det digitale og det grønne område.

Læs mere

Kommende arrangementer


Mentortræf i INCUBA

Tid: 07-10-2021
Sted: INCUBA Pier Venue
Vi fortæller om nye planer og tiltag for mentorteamet, ligesom der vil være rig mulighed for at netværke under afslappede former. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af INCUBAs mentorteam.

Læs mere

Science to Business

Tid: 04-02-2022
Sted: INCUBA Navitas
Få et skud morgenvitaminer, når vi gennem en række morgenseminarer sætter fokus på koblingen mellem videnskab og erhverv. Science to Business er lederes og teknologers fortrukne netværk til at holde fingeren på pulsen vedrørende teknologiske trends, der kan få betydning for deres forretning.

Læs mere

Øvrige nyheder

Ny venturefond vil lukke investeringshul i Aarhus
Med Founderment får Aarhus en ny early stage venturefond med store ambitioner og Bestsellers Anders Holch Povlsen i ryggen. Fonden er stiftet af Anders Boelskifte Mogensen og Christian Schwarz Lausten, der var nomineret til INCUBA-Prisen. Læs interview

Strongminds lancerer UX/UI-pakker til startups
Efter flere henvendelser har softwarevirksomheden Strongminds fra INCUBA Katrinebjerg sammensat to målrettede UX/UI-forløb til iværksættervirksomheder, der enten mangler den funktionelle prototype til at gå ud og hente funding med, eller har brug for at styrke brugeroplevelsen på deres digitale produkt. Læs mere

BioXpedia går ind på CRISPR-markedet i partnerskab med COBO
Kontraktforskningsvirksomheden BioXpedia fra INCUBA Skejby er gået sammen med COBO Technologies om at udvikle en ny platform til analyse af celler redigeret med CRISPR (teknologi til genredigering, red.). Læs mere

Iværksætterkurser i efteråret
STARTVÆKST Aarhus, der er en del af INCUBA Katrinebjerg, holder løbende gratis kurser og specialistrådgivning for iværksættere. Næste kursus i INCUBA d. 27. oktober handler om markedsføring og salg i nye virksomheder. Se oversigt