Se nyhedsbrevet i en browser
August 2021

Vær med til at udpege årets startups og investorer i Midtjylland

INCUBA-Prisen er et nyt initiativ, der er sat i verden for at hylde de investorer og startups, som går forrest og inspirerer andre med deres indsats i det midtjyske startup-økosystem. Indstil dine kandidater nu.

INCUBA-Prisen er indstiftet, finansieret og drives af INCUBA. Den uddeles for første gang i 2021 og uddeles inden for to kategorier:

Årets Startup & Årets Investor

Vinderne modtager foruden æren et prædestineret rejselegat med en værdi på DKK 35.000,- til et af verdens store innovationsmekkaer i foråret 2022. Vinderne af årets priser offentliggøres til Aarhus Investor Summit 2021 den 21. september på Aarhus Rådhus.

Læs mere om kriterier og indstil dine kandidater inden 3. september.

INDSTIL KANDIDATER HER

INCUBA Exclusive: Den Grønne Omstilling

INCUBA Exclusive byder på netværk, debat og musik for founders og virksomhedsledere fra INCUBA samt mentorer, investorer og samarbejdspartnere i og omkring miljøet.

Aftenens tema er Den Grønne Omstilling med musik af Karl William.

Tilmeld dig her

Lovende biotekselskab åbner forskningsafdeling i INCUBA

Draupnir Bio, der arbejder med udviklingen af en ny, banebrydende pille til behandling af blodpropper i hjertet, har åbnet en ny forskningsfacilitet i INCUBAs sundhedshub i Skejby. Selskabet rejste 225 mio. kroner i venturekapital i efteråret 2019.

Læs mere

Rygterne om kontorets snarlige død er stærkt overdrevne...

I et indlæg i Erhvervsliv Aarhus argumenterer adm. direktør i INCUBA, Mai Louise Agerskov, for, at de virksomheder, der lykkes med at skabe attraktive kontorer, som medarbejderne tilvælger af lyst, vinder på fællesskab, kultur og omstillingsevne. Men det er slut med one-size-fits-all.

Læs klummen

Aarhus Investor Summit vender tilbage 21. september

Aarhus Investor Summit samler mere end 100 investorer på Aarhus Rådhus til aktuelle keynotes, paneldiskussioner, startup pitches og netværksmiddag. Årets tema er:
The Funding Journey.

Tilmeldingen er åben for business angels, VC's, family offices, acceleratorer og andre der aktivt investerer i startups.

Tilmeld dig her

Øvrige nyheder

Dialogmøde om fremtidens life science hub i Aarhus
Der var god energi og stærke ambitioner i luften, da INCUBA tidligere på måneden samlede en lang række virksomheder og aktører til en dialog om udviklingen af vores life science hub i Skejby. Læs mere

AU-spinout solgt til international markedsleder
Aarhus Geosoftware, der i en årrække var en del af INCUBA, er netop blevet opkøbt af new zealandske Seequent, der er førende inden for udvikling af software til geovidenskabelige analyser. Læs mere

Nyt startup-overblik fra Heyfunding
Heyfunding har netop opdateret sit omfattende overblik over det danske startup-økosystem med alle dets aktører, tiltag, investorer og business angels. Hent oversigten her

GreenLab udvider energipark med ny fuldskala fabrik
En millioninvestering fra lokale kræfter betyder, at den britiske producent af bæredygtige fiberplader til møbel- og byggebranchen, Unwasted Ltd., kan opføre en ny fuldskala fabrik i GreenLab i Skive. Det er endnu en stor fjer i hatten for energiparken, der også er en del af INCUBA Navitas. Læs mere