Se nyhedsbrevet i en browser
September 2019

Science og deep tech indtager rampelyset på særudgave af Aarhus Investor Summit

I samarbejde med Aarhus Universitet præsenterer INCUBA i november en særudgave af Aarhus Investor Summit med fokus på investeringer i science startups.

Mere og mere venturekapital flyder ind i deep tech og science. Samtidig er Aarhus Universitet i gang med en ambitiøs indsats, der skal styrke iværksætteriet blandt studerende og forskere.

Til Aarhus Investor Summit - Science Edition 2019 vil Rektor Brian Bech Nielsen blandt andet præsentere universitetets visioner. Deltagende investorer vil møde et stærkt opbud af startups med udspring i universitet og blive klogere på succesfuld kommercialisering af spinouts.

Læs mere om arrangementet

Nyheder


Mindway AI henter stor investering fra markedsleder

Den internationale iGaming-virksomhed Better Collective har investeret fire mio. kroner i spinoff-virksomheden Mindwai AI, der anvender kunstig intelligens til identificering af spilafhængighed.

Læs mere

Verdensmål, impact og hvorfor startups er afgørende

Mai Louise Agerskov, adm. direktør i INCUBA, har skrevet om, hvad der fylder dagsordenen i INCUBA i resten af 2019, og hvordan det hænger sammen med FN's verdensmål.

Læs mere

GPA Flowsystem tager kommende maskinmestre med på kundebesøg

Den vidensbaserede handelsvirksomhed GPA er en del af INCUBA på Navitas, hvor de har indledt et "win-win"-samarbejde med Aarhus Maskinmesterskole.

Læs mere

Her er INCUBAs hurtigste virksomhed

48 hold var samlet under INCUBAs teltdug til DHL Stafet i Aarhus. Titlen som parkens hurtigste virksomhed gik i år til SEPIOR fra klyngen på Navitas, der i flot stil erobrede vandrepokalen fra Microsoft.

Læs mere

Arrangementer


Science to Business: Fremtidens energiforsyning

Tid: 04-10-2019
Sted: INCUBA Navitas
Morgenseminar: Hvordan sikrer vi en stabil og bæredygtig energiforsyning, der kan levere el og varme nok til mennesker over hele verden?

Læs mere

#AARsome Connect Meetup

Tid: 31-10-2019
Sted: Spiselauget
Økosystemet for startups, scaleups og investorer i Aarhus har aldrig været bredere eller bedre – men potentialet er langt større!

Læs mere

Aarhus Investor Summit - Science Edition 2019

Tid: 14-11-2019
Sted: Institut for Fysik og Astronomi
Aarhus Universitet og INCUBA inviterer til en særudgave af Aarhus Investor Summit med fokus på investeringer i spinouts og science.

Læs mere

#AARsome Connect Meetup

Tid: 27-11-2019
Sted: INCUBA Pier Venue
Økosystemet for startups, scaleups og investorer i Aarhus har aldrig været bredere eller bedre – men potentialet er langt større!

Læs mere

Kort nyt

Aarhus Universitet navngiver nyt iværksætterhus
The Kitchen - navngivet efter det tidligere kommunehospitals gamle centralkøkken - forventes at åbne primo 2020. LÆS MERE

Reshopper lancerer "banebrydende" pakkeløsning
Den digitale markedsplads Reshopper fra INCUBA Navitas har lanceret en ny løsning, der gør det enkelt og trygt at købe og sende varer, når privatpersoner handler indbyrdes på nettet. Det er et resultat af flere års udviklingsarbejde. LÆS MERE

AU-Spinout laver overskud i første år
Molekylærbiologerne Morten Venø og Yan Yan stiftede Omiics i 2018 og blev en del af INCUBA StartupLab. I denne artikel fortæller de om deres første succesfulde år som iværksættere. LÆS MERE

Alexandra Instituttet har fået ny direktør
Den 43-årige datalog Niels Husted Kjær tiltræder 1. oktober posten som ny CEO for Alexandra Instituttet, der hjælper virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning. Han tager over efter Ole Lehrmann Madsen, der fortsætter i en rolle som ambassadør. LÆS MERE

Store finansieringsrunder til aarhusianske startups
Strømmen af VC-millioner til aarhusianske startups synes at fortsætte i 2019. I august hentede Plecto 10. mio. kr., mens Lunar Way fik hele 195 mio. kr. i frisk kapital, hvilket bringer dem op på næsten 300 mio. i 2019.

Innovationsfonden søger direktør
I 2019 flyttede Innovationsfonden hovedkontoret til Aarhus. Nu er fonden på jagt efter en direktør, der skal arbejde med at sikre de bedst mulige rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder. SE OPSLAGET