Aarhus Investor Summit: Investormiljøets nye mødested

Det er åbenlyst, at adgang til risikovillig kapital er en af grundpillerne i et sundt startup-økosystem. Derfor er det også en del af dagsordenen hos Aarhus Kommune, der har nedsat en task force af iværksættere, investorer og andre repræsentanter fra startup-miljøet for at få input til, hvordan vi sikrer flere succesfulde virksomheder.

INCUBA bidrager til arbejdet med Mai Louise Agerskov som formand for task forcen. Efterspørgsel på funding er noget, vi også kender fra forskerparkens egne virksomheder. Det imødekommer vi på forskellige fronter, dels ved at have investorer boende direkte i miljøet, men også gennem events som Gin & tech og personlig matchmaking.

Hvorfor denne snak om kapital og investorer?

Fordi INCUBA sammen med en stærk partnerkreds er klar til at lancere AARHUS INVESTOR SUMMIT - et initiativ der samler +100 angel investorer, acceleratorer og venturekapitalister fra hele Danmark med en fælles interesse i early stage startups.

Aarhus Investor Summit er en videreførelse af Growing Investors, der siden 2014 har styrket Østjyllands investormiljø gennem netværk og events. INCUBA har været partner de seneste tre år og tager nu stafetten videre med en ambition om at konsolidere investormiljøet for alvor til gavn for både investorer og startups.

Det og meget andet kan du læse om i dette nyhedsbrev.

God læselyst!

Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Aarhus Investor Summit: Østjyllands nye topmøde for investorer

 

Tre nye InnoFounder Graduates flytter ind i INCUBA

Aarhus Investor Summit er et nyt, ambitiøst initiativ målrettet angel investorer, acceleratorer og venturefonde. Årets hovedarrangement finder sted på Varna Palæet i maj og følges op af seminarer og pitch events året ud.

FIND UD AF MERE »
  Algedyrkning, automatiserede vagtplaner og videolektioner til pårørende: Et nyt hold iværksættertalenter er blevet optaget på InnoFounder Graduate-programmet. Heriblandt Pure Algae, Relion og Hjælp til Pårørende.

MØD DE TRE STARTUPS »

AU Digital Innovation Festival indtager IT-byen

 

IoT-startuppen Toitware henter seed-investering fra Creandum

INCUBA er med på programmet, når den nye AU Digital Innovation Festival indtager IT-byen Katrinebjerg med workshops, kæmpe hackathon, konferenceprogram og karrieredag fra den 5. april og syv dage frem.


SE PROGRAMMET »
  Lars Bak og Kasper Lund har bygget software til milliarder af brugere som en del af Google. I et nyt indlæg på Medium fortæller Kasper Lund om baggrunden og ambitionerne for deres nye virksomhed og præsenterer venturefonden Creandum som leder af seed-runden.

LÆS INDLÆGGET »

Software-startup går i kødet på markedet for ejendomsadministration

 

Gammel INCUBA-virksomhed annoncerer Serie E-investering

Bona er ny i INCUBA StartupLab og står bag et redskab til digital administration af ejendomme til gavn for især mindre ejendomsforeninger. Virksomheden har investeret omkring 2 millioner kroner til udvikling af første version, der nu er i luften.

LÆS ARTIKLEN »
  Trivia: De færreste ved, at danske Trustpilot i 2009 i sin spæde begyndelse var en del af INCUBAs tilbud til opstartsvirksomheder, dengang kaldet Njubiz. For nylig annoncerede virksomheden så en Serie E-investeringsrunde, der bringer den samlede investeringskapital op på 1,3 mia. kroner. Trustpilot har i dag over 700 ansatte.

LÆS PRESSEMEDDELELSEN »

Reportage fra Gin & Tech

 

Startup skriver kontrakt med stort bettingfirma

Finans var med, da tredje udgave af Gin & Tech fandt sted på INCUBA Katrinebjerg. 11 lovende startups pitchede på dagen for at få brugbar feedback, hjælp til at sparke døre ind og skabe grobund for samarbejde og investeringer.

LÆS REPORTAGEN ($) »
  GameScorekeeper fra INCUBA Navitas, der udvikler software til opsamling af eSport-data, har skrevet kontrakt med bettingfirmaet Pinnacle, der er officiel partner på den internationale Counter-Strike-turnering Blast Pro Series.

LÆS NYHEDEN »

KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet