Se nyhedsbrevet i en browser
Juni 2019

Undersøgelse: Klynger skaber samarbejde mellem virksomheder

For Allan Nielsen fra IoT Infrastructure og Thomas Peter Berntsen fra Translucent blev et tilfældigt træf ved kaffemaskinen i INCUBA Navitas startskuddet til et nyt partnerskab om IoT-projektet Dextra.io.

Makkerparret er blandt de 6 ud af 10 virksomheder i INCUBA, der samarbejdede i 2018. Statistikken stammer fra det årlige vidensregnskab, hvor INCUBA stiller virksomhedsledere i forskerparken en lang række spørgsmål.

Undersøgelsen dykker også ned i, hvilken værdi det skaber for virksomhederne at tilhøre et miljø som INCUBA, der arbejder målrettet med at bidrage til at skabe vækst og udvikling.

Læs mere om årets resultater

Dextra.io puster nyt liv i aldrende kontorbygninger

Allan Nielsen fangede den indiske ambassades interesse med et bud på, hvordan moderne IoT-infrastruktur kan sikre indiske SMV'er billigere aircondition.

Læs mere

Bliv en del af StartupLab

160 virksomheder har været igennem INCUBAs særlige tilbud til early stage startups siden 2014. Nu åbner StartupLab igen for ansøgninger fra ambitiøse founders/teams.

Se video

Få de vigtigste takeaways fra Aarhus Investor Summit 2019

Vi har samlet de vigtigste indsigter fra Aarhus Investor Summit i én artikel. Hvilke fejltrin begås fx hyppigt af early stage investorer set fra en VC-synsvinkel?

Læs dem her

BioXpedia har fået hul på analysemarkedet

Dyb fagekspertise, travle forskere og gode rekrutteringsmuligheder er med til at sende BioXpedia fra INCUBA Skejby på vej mod ottecifret omsætning.

Læs historien

Arrangementer


#AARsome Connect Meetup #2

Tid: 27-08-2019
Sted: INCUBA Katrinebjerg
Økosystemet for startups, scaleups og investorer i Aarhus har aldrig været bredere eller bedre – men potentialet er langt større!

Læs mere

Kort nyt

WasteHero vinder startup-prisen ved IoT Week 2019 Aarhus
WasteHero fra INCUBA StartupLab indkasserede både sejren i kategorien "Sustainable Cities & Communities" samt hovedprisen ved IoT Week 2019 Aarhus Startup Competition for virksomhedens system til smart og bæredygtig affaldshåndtering. Læs mere »

Aimvion jagter serie A-investering
Biotekselskabet Aimvion fra INCUBA Katrinebjerg har gjort en opdagelse, der kan bane vej for effektiv behandling af autoimmune sygdomme. Men den videre udvikling kræver millioner af kroner, som selskabet nu forsøger at rejse i en serie A-runde. AmWatch ($) »

Fokus på IT-byen Katrinebjerg
Århus Stiftstidende har i en række artikler belyst tech-scenen i Aarhus. Avisen har blandt andet besøgt Google på Katrinebjerg og talt med Tradeshift, der vil være 100 medarbejdere i byen. Årsagen skal især findes i byens universitet og adgangen til højt kvalificerede it-kandidater.

Ny digital indgangsportal til startup-økosystemet
Den digitale portal Inno-Overblik fra INCUBA Navitas skifter navn til Heyfunding og lancerer samtidig en ny matchmaking-platform. Platformen matcher kapitalsøgende startups med relevante finansieringsmuligheder ud fra kriterier som stadie, geografi, branche, kapitalbehov mv. Heyfunding »

Business angels investerer over halv mia. i startups
DanBan har netop offentliggjort sin medlemsanalyse for 2018. Den viser, at medlemmerne over de sidste tre år samlet har bidraget med 533,6 mio. kr. til små opstartsvirksomheder. Se analysen »

Se INCUBAs nye reklamespot
TV2's seere kunne i løbet af foråret stifte bekendtskab med INCUBAs nye reklamespot, der blev vist i forbindelse med iværksætterprogrammet 'Vejen til Seier' med investor og milliardær Lars Seier. Se reklamespottet her ».