Kære læser

Digitale teknologier som IoT, blockchain og kryptovaluta fortsætter ufortrødent deres globale fremfærd. Det afspejler sig også i nærværende nyhedsbrev, der understreger Aarhus' digitale førerposition inden for især kryptografi. Tophistorier i denne udgave:


God læselyst!

Mange hilsener
Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Nyt blockchain-netværk samler videnskabeligt dream team i Aarhus

 

Katrinebjerg-virksomheder samarbejder om fjernstyrede vindmøller

Lars Seier Christensen har søsat udviklingen af et globalt blockchain-netværk døbt Concordium. Projektet trækker på nogle af verdens førende kryptografer fra Aarhus Universitet og har derfor åbnet en udviklingsafdeling i INCUBA Katrinebjerg.

Læs hele nyheden »
  Carsten Gregersen og Steffen Duve kender hinanden gennem mange års naboskab i INCUBA. Det har skabt fundamentet for et samarbejde mellem virksomhederne SCADA MINDS og Nabto, der sætter kunder i stand til at fjernadministrere tusindvis af vindturbiner.

Læs mere om samarbejdet »

Sepior indgår kryptovaluta-partnerskab med japansk finanskæmpe

 

Flemming Besenbacher gæstede INCUBA Fireside Chat #2

Sepior fra INCUBA Navitas har lanceret en ny wallet-teknologi til transaktioner af kryptovaluta, som skal anvendes på Japans første bankejede og regeringslicenserede krypto-exchange. En vigtig blåstempling af virksomheden, siger CTO.

Læs hele nyheden »
  Professor og bestyrelsesformand i Carlsberg, Flemming Besenbacher, gæstede anden installation af INCUBA Fireside Chat på Navitas. Det blev en samtale med bæredygtigheden i centrum og stor spørgelyst.

Se film fra dagen »

Brobygningsprojekt skal hjælpe startups ind på det tyske marked

 

Voksende globalt fokus på innovationsdistrikter

I sommer deltog INCUBA for første gang på den tyske startup-festival Waterkant. Nu afprøves et samarbejde med PwC Kiel/Hamburg, der skal agere brohoved for danske startups på jagt efter det attraktive, tyske marked.

Læs hele nyheden »
  Udviklingen af fremtidens erhvervs- og innovationsområder var på dagsordenen, da INCUBA deltog i årets IASP-konference i Isfahan, hvor forskerparker fra mere end 30 lande var repræsenteret.

Læs hele nyheden »

Cirkulær økonomi – fra forskning til industrialisering

 

Growing Investors x Accelerace pitch session på Navitas

D. 7. december sætter Science To Business spot på cirkulær økonomi med oplæg fra Ib Johannsen, CEO i Bio2oil. Morgenseminaret finder sted hos Danske Bank med morgenmad, oplæg og debat fra 7.30 - 9.00.

Tilmeld dig her »
  Investormiljøet i Aarhus samles den 29. november i INCUBA Pier Venue på Navitas for at overvære en række lovende startups pitche. Se hvem og tilmeld dig via linket, hvis du er investor:

Tilmeld dig her »

KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet