Kære læser

Inden sommerferien gør sit indtog, får du her de vigtigste nyheder fra det aarhusianske videns- og iværksættermiljø i INCUBA.

Vi har spændende nyt fra alle forskerparkens afdelinger. Vi har bl.a. besøgt den nye spinout Secata og CTO Peter F. Frandsen, der gennem avanceret kryptologi har udset sig en spændende niche i datalandskabet. Vi har også været forbi trioen bag Retail Disruption, der opsagde deres tidligere jobs samme dag for at starte en virksomhed sammen. Endelig kan du læse om resultaterne fra vores årlige vidensregnskab, der tager temperaturen på udviklingen i mere end 100 af forskerparkens virksomheder.

Opdateret persondatapolitik
Siden vi sidst sendte jer nyheder, er EU’s nye persondataforordning som bekendt også trådt i kraft. Derfor skal vi for god ordens skyld nævne, at vi den 25. maj 2018 har opdateret INCUBAs persondatapolitik og fortsat tager god hånd om jeres data. Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du til hver en tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevet.

God læselyst,

Sommerhilsener
Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Retailbranchen bugner af udviklingspotentiale

 

Ny spinout bringer fortrolige data i spil

For to år siden stiftede tre venner Retail Disruption og kan lige nu ikke få .Net-udviklere nok til at følge med efterspørgslen. Snart udvider de virksomheden med et tredje kontor i INCUBA Katrinebjerg.

Læs vores interview med partner Søren Just Skjelbo »
  Over 50 års udviklingserfaring er samlet i Secata, der udspringer af Partisia. Første store opgave er udvikling af en dataudvekslingsplatform til et blockchain-projekt, hvor brugere kan sælge personlige data.

Læs hele nyheden »

Corporate venture capital: "Pas på bjørnekrammet"

 

Stor innovationsiver møder salgsudfordring

AI-virksomheden UNSILO underskrev i 2016 en investeringsaftale med den globale IT-koncern Infosys. Det har skabt mange muligheder, men kræver stram prioritering, fortæller CEO Thomas Laursen.

Få hele historien her »
  Rundspørge: Næsten samtlige virksomheder i forskerparken INCUBA lancerede nye produkter i 2017. Til gengæld peger tre ud af fire på, at salg og marketing er afgørende parametre for fremtidig succes.

Læs mere »

Pond teamer op med Anders Holch Povlsen

 

Erfaringer fra en investeringsrunde

Der var glæde på kontoret i INCUBA, da Pond i maj indgik partnerskab med Heartland-koncernen, der ejes af Bestsellers Anders Holch Povlsen. Det nye selskab Pond Textile skal producere bionedbrydelige tekstiler.

Læs historien hos Børsen »
  GameScorekeeper endte med flere forskellige tilbud på hånden, da de i 2016 søgte investorer. Læs stifter Felix Klastrups erfaringer og bedste råd til andre opstartsvirksomheder på udkig kapital.

Læs mere »

Kunstig intelligens gør mennesket klogere

 

Forsker med kommerciel tæft bliver leder af Institut for Klinisk Medicin

D. 17. august sætter Science To Business-samarbejdet spot på kunstig intelligens og maskinlæring med oplæg fra bl.a. den tidligere INCUBA-virksomhed Enversion. Det finder sted hos Danske Bank med morgenmad, oplæg og debat fra 7.30 - 9.00.

Tilmeld dig her »
  Professor Jørgen Frøkiær er udpeget som ny leder af Institut for Klinisk Medicin og får dermed sin faste gang i INCUBA Skejby. Jørgen Frøkiær var i år 2000 medstifter af virksomheden Action Pharma, der en årrække lå i INCUBA og senere blev solgt.

Læs nyheden hos AU »

KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet