Kære læser

Vi har atter samlet en håndfuld nyheder fra INCUBAs miljø, som vi gerne vil dele med dig.

Først og fremmest bliver du opdateret på et par opsigtsvækkende teknologier og folkene bag, som vi glæder os til at følge fremover. Virkelysten er stor blandt østjyske iværksættere, som også Dansk Erhverv annoncerede i januar. Derfor er det også glædeligt, at Innovationsfonden flytter til netop Aarhus. Læs vores reaktion nedenfor sammen med nyheder om mentoring, indretning af nye samarbejdsmiljøer og en lokal iværksætters succesformular. Tjek også arrangementoversigten, hvor vi varmer op til Growing Investors 2018 - årets obligatoriske event for investorer. Vi er allerede begyndt at glæde os.

God læselyst!

Venlige hilsner
Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Prisbelønnet e-læring, Stanford-samarbejde og offshore-industri

 

Stor interesse for at levere professionel sparring

Tre nye spinouts inden for vidt forskellige felter er i løbet af februar blevet tilknyttet INCUBA; Brincker & Georgakis, Cercare Medical og Uniblender har alle rødder i teknologi og viden udviklet på universitetet.

Læs mere om de nye spinouts »
  For startups er mentoring en chance for at skyde genvej til vigtige erfaringer. For mentorer er det en mulighed for at give noget tilbage og knytte stærke kontakter. Det er et tilbud, som mange vælger at benytte sig af.

Lær mere om mulighederne i INCUBAs mentorteam »

Derfor gik Jonas Vognsen målrettet efter en mentor

 

Nyt indretningsprojekt skal styrke samarbejde mellem virksomheder

Jonas Vognsen er mentor, investor og medstifter af kometvirksomheden IT-Minds. Han har aldrig selv været bange for at spørge erfarne erhvervsprofiler om hjælp, og det har i den grad betalt sig.

Læs interviewet her »

  Aktivitetsbaseret indretning, digitale nomader og coworking er varme emner, når talen falder på fremtidens arbejdsliv og arbejdspladser. Et nyt, stort indretningsprojekt skal understøtte fællesskabet i INCUBA.

Bliv klogere på de nye muligheder »

Årets investorevent i Aarhus finder sted i maj

 

Innovationsfonden flytter vestpå: En god nyhed for Aarhus

Datoen for Growing Investors 2018 er offentliggjort. Den 3. maj samles investorer i alle afskygninger for femte gang. Der sker i år på Dokk1 i Aarhus, hvor INCUBA igen er med som partner.

Se kommende arrangementer i INCUBA »
  Innovationsfonden rykker til Aarhus som led i regeringens udflytning af statslige arbejdspladser. Det kommer til at styrke de lokale iværksætter- og innovationsmiljøer, udtaler direktør i INCUBA Arne Vesterdal.

Læs historien hos JP »


KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet