Pattegrise, mediestorm og gadekomfurer i Hanoi

Foretagsomheden spirer i vidt forskellige retninger - og på tværs af landegrænser. Vi er tilbage med seneste nyt fra INCUBA. Denne gang om:
  • Iværksætter-Danmark set fra vietnamesisk synsvinkel
  • Sammenhængen mellem nyfødte pattegrise og termiske kameraer
  • Opskriften på en mediestorm, Google-pionerer i INCUBA + nye events
Efteråret byder desuden på en række eksklusive arrangementer, herunder Gin & Tech #2 og Fireside Chat med en af dansk erhvervslivs sværvægtere. Hold øje med kommende nyhedsbreve eller hold dig ajour via incuba.dk, LinkedIn eller FB.

God læselyst

Sensommerhilsener
Mai Louise Agerskov og Arne Vesterdal

Vietnamesisk startup vælger Danmark som affyringsrampe

 

Startup fra INCUBA Skejby afhjælper høj dødelighed for nyfødte pattegrise

Hung Dao og Hai Nguyen udgør EnergiTek, der bl.a. udvikler madlavningskomfurer til udviklingslande baseret på forgasning af biomasse. I vinter landede de i INCUBA Navitas via Start-up Denmark. (Artiklen er på engelsk)

Se hvordan det går for EnergiTek »
  FarrowTech har udviklet en metode til at redde nyfødte pattegrise ved hjælp af termiske kameraer og en tracking-algoritme. I begyndelsen af 2019 testes teknologien på danske bestande i samarbejde med SEGES.

Læs historien »

24/10: Growing Investors Seminar - Bestyrelsesarbejde og mentorrollen i startups

 

Mediestorm resulterede i ny investor og massiv vækst

INCUBA og Growing Investors sætter fokus på bestyrelsesarbejde og mentoring. Få nye faglige indsigter og hør om do's, dont's og best practice i selskab med andre erhvervsprofiler.


Tilmeld dig her »
  Det gik ikke stille for sig, da Parkeringskompagniet i april var en tur i mediemøllen og rundede både Ekstra Bladet og Aftenshowet. Vi bad co-founder Kasper Daae gøre status, og han er svært tilfreds.

Læs, hvordan det gik for sig »

Lokale Google-pionerer arbejder på ny IoT-startup

 

Erfaringer fra en investeringsrunde: Reshopper

Toitware vil føre moderne programmering ind i IoT-verdenen. Virksomheden, der først på sommeren flyttede ind på INCUBA Navitas, er startet af tre tidligere Google-kolleger, heriblandt Lars Bak og Kasper Lund der i 2006 var med til at etablere Googles udviklingsafdeling i Aarhus.

Læs mere om Toitware hos IDA »
  Sidste år lukkede Reshopper fra INCUBA Navitas deres tredje investeringsrunde med deltagelse af bl.a. Just Eat-stifter Jesper Buch. Det var en hård nød at knække for teamet, der med stor succes har udviklet en digital markedsplads for børnefamilier.

Læs, hvordan det gik for sig »

5/10: Videnskab kobles med erhvervsliv på Navitas

 

19/9: China is booming! Seminar om muligheder i det digitale Kina

Forny din viden og dit netværk den 5. oktober, hvor det tværgående Science To Business-samarbejde holder morgenhof på Navitas med morgenmad og oplæg fra både videnskaben og forretningslivet. Tema følger snarest.

Tilmeld dig her »
  Er du investor eller iværksætter med interesse i det kinesiske marked, så kom til dette Growing Investors Seminar med Danske Bank og nHack Ventures. Iværksættere har også mulighed for at pitche og få feedback på mulighederne.

Tilmeld dig her »

KONTAKT OS

Navitas
+45 8620 5050

Katrinebjergvej
+45 8734 5555

Skejby
+45 8620 5000

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde nyhedsbrevet

Klik her for at afmelde nyhedsbrevet